Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet-európai vezetője adott interjút a Pénzcentrumnak, amely során többek között a magyarországi terjeszkedésről is beszélt.

Megszólalt a Primark-vezér – Lenyomják a Pepcót és a H&M-et?

Fotó: Facebook/Primark

Május 27-én, hétfőn nyílik meg az első Primark Magyarországon, ennek kapcsán kérdezte a Pénzcentrum Maciej Podwojskit a magyarországi boltnyitással kapcsolatban.

A vezető elmondta, a magyarországi terjeszkedés a Primark folyamatos befektetését és elkötelezettségét mutatja a közép- és kelet-európai régió iránt, a sikeres szlovéniai, lengyelországi, csehországi, romániai és szlovákiai üzletnyitások után.

2019 óta markánsan jelen vagyunk a közép-kelet-európai régióban, a magyar piacra lépés pedig természetes lépés volt hosszú távú fejlődésünkben

- közölte.

Azt is elmondta, hogy a magyar piacra való belépéskor az ország központi részén lévő helyszíneket keresték, így esett a választás Arena Mallra. Bíznak benne, hogy a vásárlók széles körét érik majd el az elhelyezkedésnek, valamint a bevásárlóközpont és üzletei sokszínűségének köszönhetően.

Hozzátette, hogy az Arena Mall-ban nyíló üzlet 180 munkahelyet teremt, a toborzás folyamatos, ám a legtöbb pozíciót már betöltötték.

A többi versenytárssal kapcsolatban azt is elmondta, hogy

a Primarkot kicsit másképp működtetjük, mint más kiskereskedelmi vállalkozások, ezért tudunk vonzó árakat biztosítani. Keményen dolgozunk azon, hogy alacsonyan tartsuk az árainkat, ami a Primark üzleti modelljének fókuszában áll. (...) Ami igazán megkülönböztet minket versenytársainktól, az az üzletkörnyezethez való hozzáállásunk, amely inspirálja vásárlóinkat, és bevonja őket a Primark életérzésbe.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a rend kedvéért

Egy igen fontos és pontos meghatározás

Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet-európai vezetője adott interjút a Pénzcentrumnak.
Igen: „KÖZÉP-KELET-EURÓPAi vezetője!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.