Értetlenül áll a kohéziós eszközök Európai Bizottság által javasolt befagyasztása előtt a magyar kormány - mondta Prőhle Gergely helyettes külügyi államtitkár az osztrák közszolgálati televíziónak, jelezve, hogy a kormány kész a párbeszédre Brüsszellel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
@alfás: Még jó, hogy UNIO tagok vagyunk, különben egyszerűen megállíthatatlan lenne ez a bagázs. Sőt! Orbánnak is ez a szerencséje, azért nem lett már nagyobb galiba, mert az emberek nagy része bízik a közösség fellépésében és a békés rendezésben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@kacsa0707: Mondjuk túl sok közöd nincs hozzá, de én egy normális ember vagyok!:-))
bra048
@pofátlan: Én csak azt nem tudom, hogy az esetleges behódolás után ki fog felvonulni.
Mert szerintem az Eu-s gyarmati sors ellen vonultak a narancs-hívek ! Ha ezt is beveszik,
akkor ez a 700.000-1.000.000 ember kollektíve bevonulhat a megfelelő gyogyóba !
adrenalink
@bra048: Hát @kacsa0707 biztos ott fog totyogni!:)) Na félre a hülyeséggel, figyeld meg, ha megkapjuk a védőhálót vagy minek lesz elkeresztelve, Viktor mint országmentő fog tetszelegni! Már csak az "anyák megmentője" nem lehet, mert azt Semmelweis bácsi elhappolta előle.
Dr. Felipe
A kurmány nem érti Brüsszelt pedig az üzenet világos. A kokik és sallerok osztogatásának ideje lejárt. Ennek vége. Most az erő nyelvén beszélnek zorbánc vezírrel hogy tudja hol a helye hamár pénzt mer kuncsorogni.
batukán
@kacsa0707: Mindenki mást beszél a visszakapott meg befizetett pénzről. Akkor hiszem az igaza ha a tv-be beülnek az uniotól, az ellenzéktől és a mostani kormánytól és akkor vitassák meg, hogy ki hazudik és ki mond igazat!
kacsa0707
@batukán: Én csak azt érzem, hogy amióta uniós tagok vagyunk rosszabbul megy az országnak, és nem arra költjük a pénzünket, amire kellene, termelő munkahelyekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.