A kormány és a kamara szorosan együttműködne a kormányprogram végrehajtásában és a gazdasági növekedés beindításában.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Ez elképesztő! Ez egy igazi elmebeteg! Csak fújja a magáét...középosztály, mi? Hol van? Arányos egykulcsos adó? A hülyeség csimborasszója!
5,5 milió embernek dolgoznia kell, aha! Munka helyeket meg majd rajzolok...marha!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@labos: Na bravó! Értetlenkedés? kifogás? nem akar dolgozni? nem tudom mit szólnál, ha egyik napról a másikra megszűnik a munkahelyed és ott állsz leforrázva, mint a csirke...! Sok sikert hozzá!
batukán
...de utálom már a populizmust, a lózungokat, a hülyítést, ha nem tud okosat mondani, inkább meg se szólaljon!
labos
képzeld 2005 december közepén 10 év után tettek lapátra 300 emberrel együtt, szép karácsonyi ajándék volt, mégsem az mszp-t okolom érte , a következő 1 év alatt 7 munkahelyem volt, 3x voltam munkanélküli segélyen (mindig csak 1-2 hétre). Megtaláltam ezt a munkahelyet és azóta is ott dolgozom, Igaz 2009 januárjában ismét csoportos leépítés volt és csak azért nem kerültem utcára , mert egy ember akit meg akartak tartani, külföldre ment és nem maradt tovább, így megtartottak engem
Sosem hisztiztem hogy nincs munkahely, nem azon vergődtem hogy, miért nem jó egy munkahely, Arcból, igényből, pofából visszavenni, és elvállalni a munkát. Ha kell a pénz, akarsz dolgozni, fogsz találni munkahelyet. Ha nem tetszik a munkahely mész a következőre.
Kétszer álltam fel a padlóról és nem önsajnálatba burkolóztam, inkább kerestem a lehetőséget , tanultam , tanfolyamokat végeztem. Tudom hogy mennyi tehetetlen ember van aki még mindig azt várja hogy megoldja más a problémáját
batukán
@labos: Nem vagyunk egyformák. Van, aki megtalálja a munkát van akit rá kell vezetni. Nem mindenki racionális gondolkodású. Ezért lehetnek vezetők és beosztottak. ...ha mindenki egyformán gondolkodna és teljesítene, akkor lenne még csak nagy baj! Így az egyik csapat győztesnek érezheti magát...
Az_Ember_fia
@labos: Ha megint munkanélküli leszel keress meg.
Ilyen mindenhez értő agilis ember kell nekem!
csikknorisz
Ma is hangsúlyozta Viktor mester: www.beol.hu/bekes/kozelet/orban-viktor-avatta-fel-a-linamar-uj-uzemcsarnokat-431941 Nincs is ezzel semmi baj, csak talán egy kicsit jobban hangzana x új munkahely anélkül, hogy 2x régi munkahely megszűnéséről olvasna az ember ugyanakkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.