Jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy Magyarország június 30-ig meghosszabbítsa azt a programot, amely a bankok támogatására, feltőkésítésére szolgál - számolt be az MTI. Csütörtöki brüsszeli...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Bankoknak pénzt?? Igaza van Viktornak!Az EB bizony nem normális.
Január
Hol van itt veszteséges bank? A veszteség kérdése amúgy csak könyvelés kérdése.
Aztán már elég az állandó feltőkésítésből, inkább az állampolgárokat kellene szanálni! Pl. hol van a magáncsőd intézménye, érdekes máshol nagyon jól működik, nem teszi ez embereket tönkre egy kis adósság, bezzeg itt...
Nagyon álságos a banki veszteség. Mihez képest veszteségesek? Az eltervezett extraprofit nem jön be az a baj? Az állampolgár pedig már egy hétre előre nem tud biztonsággal tervezni annyi a megszorítás.
Könnyű az Eu-nak kiadni az ukázt, helyette inkább képviselnék a tagállamokat, de csak, mint ukázosztók szerepelnek. Kit is képviselnek? Talán azokat kéne, akik eltartják ezt a hatalmas jólfizetett apparátust. És nézzük már meg mennyi pénzből élnek a tagországok állampolgárai, és ahhoz kellene méretezni a terheket is.
gabrella
Görögország dupla pénzből él és mégis már harmadszor kap nagy támogatást.
Tőlünk meg csak elvesznek és még a minket tönkretevő bankoknak adnák oda?!
Az EB tényleg nem tud még egy "kócerájt" sem igazgatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.