Kiverte a biztosítékot az újraindult Pesty Fekete Doboz első, a cigány-magyar együttélésről szóló adása, amely bírálói szerint a cigányok elleni gyűlöletet szította. Pesty László azonban úgy véli, a film csökentette az előítéleteket.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pg001
NEM, nem uszít. Csak ki meri mondani, hogy ma Magyarországon a 10 év alattiak között 15%, az 5 év alattiak között pedig 25% a cigány. Továbbá meg meri említeni, hogy a börtönlakók nagy része is az. Ezek tények. Elmondani az igazat vajon uszítás? Vagy bizonyos köröknek nem tetsző tények közlése uszítás lenne? Furcsa világban élünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
Bugajakab !
Neked megsúgom, hogy ezen az egy nick nevemen kommentelek, mióta az első hozzászólásomat leírtam itt a neten. Különben meg kösz az észrevételt. Ha meg úgy látod, hogy valakit is a kommentelők között sértegetek, akkor tényleg b@sszál le, de kőkeményen.
Boszi
ha már a cigány is úgy látja,ahogy a többség a magyarok közül.
marlin2
Hatalmas földrengés rázta meg egész Indiát! Kétmillióan meghaltak, egymillió a sebesültek számam z ország romokban hever, a kormány azt sem tudja, kihez forduljon segítségért. Az egész világ megdöbbenten hallgatja a híreket.
- Kanada mentőcsapatokat küld.
- Szaud-Arábia olajat küld.
- Az Egyesült Államok mindenféle ellátmányt küld.
- Az Európai Unió pénzt és élelmet küld.
- Magyarország - nem akarván kimaradni a sorból - kétmillió cigánytt küld, hogy pótolja a veszteséget.
:))
verőce21
@marlin2: Fájdalommal vennénk tudomásul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.