A Jobbik a halálbüntetés visszaállítását, illetve egy erről szóló társadalmi vita elindítását kéri a kormánytól – jelentette be Németh Zsolttal közösen tartott keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Staudt Gábor.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Helyes! Egy apró kritériummal! A bíróság legyen teljesen független, nem úgy mint most! Kúria, megaf@szom...!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wadnarancs
Népszavazást kellene tartani. Demokrácia van. Miért tartsuk el az életfogytiglanosokat életük végéig???
lópicigáspár
Helyes! Egy apró kritériummal! A bíróság legyen teljesen független, nem úgy mint most! Kúria, megaf@szom...!!
KöBüKi
@lópicigáspár: mICSODA NAGYKÉPÜ ALAK VAGY!!!megaf@szom.!
Miközben lehet hogy csak nanofa@szom.!
lópicigáspár
@KöBüKi: Azt hittem tudsz a szavak közt olvasni, tévedtem! No nem baj segítek! Úgy gondoltam, hogy kúria, bírók kötelező nyugdíjazása, alkotmánybíróság hígítása, jogosultságuk korlátozása stb. Na ez lett volna a "meg a lóf@sz".
KöBüKi
@lópicigáspár: iNKÁBB ÉRTSD A TRÉFÁT!!!Mega,az tiz a hatodikon!
Nano az pedig tiz a minusz kilencediken.!!!
lópicigáspár
@KöBüKi: Oda biggyeszthettél volna a végére egy smile-t! Így komolynak tűnt! :-))
Dr. Felipe
A zunioban nem engedélyezett a halálbüntetés ezt a belépéskor minden ország elfogadta. Itt a vége a vitának. Pont. Először a zunióból való kilépésről kell népszavazást tartani és ha a többség a kilépés mellett dönt akkor ki kell lépni és utána lehet népszavazni a halálbüntetésről. Úgy gondolom ezt a sorrendiséget kellene betartani, ez így demokratikus.
almosd
@KöBüKi: én meg egy jót nevettem rajta.
almosd
Viszont félő hogy szélsőséges irányba menne a halál büntetés bevezetése.
Sil
Így megyünk el szélsőséges irányban hogy nincs megfékezve a bűnözés.Egyre durvább bűncselekmények-gyilkosságok vannak.Simán mellbe lőnek és mikor segítséget akarsz hívni még a nyakad is elvágják(ugye ez most volt).Akkor bozótvágóval feldarbolják a bnőd utána meg téged(salgótarján).Ilyeneket minek eltartani.
verőce21
Elég lenne egyenlőre bevezetni a börtönökben a kemény munkát. (Kőfejtők, külszíni fejtésű bányák, stb.) Mint a fegyenctelepeken.
Sokakat már ez is elriasztana a bűncselekményektől.
taglo
@verőce21: Ezeknek ,a fizikai MUNKA lassú kinhalál lenne ! (vagy gyors ) !
Rézangyal
@verőce21: De közben etetni kell őket, ruházni, meg fűteni! Ez csak akkor működne, ha a raboknak maguknak kéne előállítani mindent, kaját, ruhát, meleget!
Ha nem, haljanak meg.
palika
Ha luxusbörtönöket építünk és ott helyezzük el az elítélteket, lehet ha bekerül, jobb körülményeket biztosít az állam, mintha kinn élne! Ha így folytatódik, jobb lesz benn, mint kinn?
verőce21
@Fűzfánfütyülő Rézangyal: Aki túlélné, vigyázna, hogy vissza ne kerüljön!
Boszi
@verőce21: Abból is is Orbán profitálna.Nem egy kőbányája van.De az eltartásukat mi adófizető polgáruk fizetnénk továbbra is.Én simán felakasztanám a gyilkosokat.Igy gazdaságos is ,mert kötelet csak egyszer kell venni:))
kiscserkész
@Felipe: Te mindig az unióval jössz! Had kérdezek vissza? Szerinted mi ebben az unióban léptünk be? Ők azóta egyfolytában hozzák ellenünk a tőrvényeket, megkérdezésünk nélkül, akkor mi miért nem tehetjük ezt meg, a saját érdekünkbe. Egyébként meg magasan sz@rok az unióra, rám nem vonatkoznak a tőrvényeik, mivel én nem léptem be. Az a 32% aki belépet azt érdekelheti, de költöznek ki Brüsszelbe mert itt én a helyi tőrvények szerint akarok élni.
kiscserkész
@verőce21: Olyan munkakőrbe foglalkoztatni őket hogy egy évnél többet ne bírjanak ki, de addig is a legnagyobb profitot hozzák. Végül is életfogytiglant kapót, nincs jogszabály arról hogy meddig kel életben tartani.
bundi
ez az pusztító. oszd az észt. de tudod én nem a fideszre szavaztam, ergo:
"Egyébként meg magasan sz@rok az unióra, rám nem vonatkoznak a tőrvényeik, mivel én nem léptem be. Az a 32% aki belépet azt érdekelheti, de költöznek ki Brüsszelbe mert itt én a helyi tőrvények szerint akarok élni."
magasan szarok az "új magyar alkotmányra"rám nem vonatkoznak a fidesz álltal megszavazott új törvények. követelem a 16 % szja-t vissza, a támogatásokat, és az újakat meg nem fizetem be. az a "3/4" aki rájuk szavazott, az fizesse, és ha annyira érdekli őket az új alkotmány költözzenek felcsútra.
ez így szépen hangzik nem?
de ez még így is csak a mese habbal kategória szerintem.
taglo
@pusztito: Rejtő Jenő-CSONTBRIGÁD-biztos olvastad !
verőce21
@Boszi: De nem mindegyik gyilkos, viszont Baracska és a többi börtönök tele vannak velük, így is-úgy is el kell tartani őket.
Kit érdekel, hogy kié a kőbánya, viszont az útalapokba és vasúti alépítményekbe kell a kő. A barnaszénre pedig újra szükség lesz. Mindenki dolgozzon meg a börtön-eltartás költségeiért! Mert az 8000 Ft/fő/nap! - az adófizetők pénzéből. Tisztességes munkás nem kap annyi fizetést naponta. Ezek pedig kisportolva, megizmosodva, jóltartottan jönnek ki a börtönökből.

Sőt a börtönviselt cigányokra mint istenekre néznek fel a kis-cigánygyerekek.(Elmondták a Fekete-doboz filmben, ha valaki végignézte)
DrGore
Sajnos józan ésszel belegondolva tényleg nincs más megoldás mint a halálbüntetés. És nem csak az elrettentés miatt. Lehet beszélni tényleges életfogytig tartó börtönbüntetésről, és önfenntartó börtönökről, ahol a rabok életük végéig gályáznak hogy megfizessék azt amit a társadalom ellen elkövettek. A baj csak az hogy egy olyan gyilkost aki hidegvérrel megölt valakit, feldarabolta bozótvágóval, vagy ha nem is ölt de egy kegyetlen erőszakos bűncselekményt hajtott végre nem lehet életben hagyni. Egyszerűen egy ilyen "ember" veszélyt jelent a társadalomra, egészen addig amíg lélegzik. Lehet beszélni emberi jogokról, meg hasonlókról igazából az csak az áldozatok számítanak és a hozzátartozóik. Másrészről egy gyilkosnak nincsenek jogai, és még csak embernek sem lehet nevezni.
Boszi
@verőce21: Egy szónak is száz a vége a gyilkos lógjon.A többivel egyetértek.Régen is dolgozniuk kellet ,hogy eltartsák magukat a börtönben.
Boszi
@palika: Már jobb bent mint kint.A bűnöző ingyen tanul,több joga van bent mint nekünk kint.Hú ezen mindig felhúzom magam.Én kinyírnám mindet...
kiscserkész
@taglo: Igen, az is egynek jó. De "Utazás a föld közepe felé" az sem lenne rozs.

@verőce21: Ha dolgoznak esznek, ha nem akkor vagy eltartják őket a fajvédők, vagy hullanak.

@DrGore: Igen az lesz a megoldás, de EU azért nem engedi mer az általuk ránk küldött bűnözök is gödörben végeznék.

@Boszi: Több pénzt adnak egy börtönben levőre, mint a menzára.
Dr. Felipe
@pusztito: Figyi. A zunio egész területén nincs halálbüntetés és nem is lesz, innentől fogva hiába pattog a jobbik míg a zunio tagjai vagyunk. Ez ilyen egyszerű, már ovodás szinten lehet értelmezni a dolgot.
Dr. Akula
@Felipe: fideszes gumicsont, a lihegők által bedobva. Valamikor én is szimpatizáltam a Jobbikkal, de rá kellett jönnöm, hogy a fidesz pincsije. Mielőtt bármelyik jobbikos ugatna, nézze meg a az OGY. naplót, minden egyes, a fidesznek nagyon fontos, és a fideszt bebetonozó szavazásokon igennel szavaztak. No comment!!!
kiscserkész
@Felipe: Értem hogy még unitos tagok vagyunk ez van, de muszáj annak lennünk ha a többség nem akarja mert ránk nézve nem jó.

@Dr. Akula: Minden MSZMP- s ezzel a hülye dumával jön mint te. Nem nyerő.
Dr. Akula
@pusztito: :))))))))))))))) Inkább nézz utána, és írj igazat, elvtárs!!
bosszants
@pusztito: bOcsánatot kérek mindenkitől de én Orbánra szavaztam!
De inkább amputáltatom minthogy erre az idegbeteg dagadékra szavazzak még egyszer.
Sajnos ha paraszti ésszel sasolom a dolgokat akkor az derül ki, hogy Orbán megvette Gyurcsányt aki a baloldalt szórta szét, Vonát meg utasította egy új csoportocska szervezésére, melyet a háttérből ő dirigálhat.
Röviden ennyi látszik itt borsodban!
másvirág
Hóhért nem keres senki ? Éppen ráérek !
Feraj49
Támogatom,ha a gazdasági bűncselekmény elkövetőire is vonatkozik a halál büntetés,mint Kínában !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.