Aki március 31-ig nem jelentkezik, elveszíti jogosultságát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Van egy olyan gyenge sejtésem, hogy azok nem jelentkeztek, akik sejtik, hogy úgyis kivágják őket, mint a huzat. Gondolok itt egy nagy rakás buckalakóra és persze magyarokra is, akik pénzért vették a rokkantságukat. Ez is plagizálás, ha úgy vesszük, mert olyasmiből húztak eddig hasznot, ami nem az övék. Ergó csalás, lopás, átverés. Na, az ilyeneket nem sajnálom.
lópicigáspár
Miért menne!? A kormány álláspontja szerint, akinek levágták mindkét lábát térdtől, még ülő munka végzésére alkalmas. Egy hétköznapi skizofrén meg különösen kívánatos a társadalom számára!!:-(
bosszants
Aki eddig megvette az ma is megveszi!
Lásd Dr. Pécsek Mariskát Kalocsán...
Igaz, őt lehetett megvenni, mint bizottsági tagot...
Május 08 napján lesz a pere.
Kutyafüle
Sajnos valóban vannak szép számmal olyan gerinctelen emberek, akik kihasználtak egy lehetőséget, visszaéltek vele. Fölvették minden hónapban a biztos pénzt, és mellette szépen dolgozgattak a saját vállalkozásukban, mondjuk egy kis boltban, vagy fodrászatban, de olyat is tudok, aki rokkantként a volt munkahelyére járt vissza 6 órás munkaidőbe dolgozni. És fel volt háborodva, mikor rákérdeztem, most így bírod? Nem arról beszélek, akinek amputációja volt. Annak elég a baja.
Vazul néni
Nem tudom mit sírnak a zilletékesek.
Ez olyan mint az adóbevallás, azt is sokan az utolsó napra hagyják, aztán azért 99%-a valahogy mégiscsak beérkezik.
Ha március 31-ig van a határidő, akkor meg nem ráérnek még?
Aki meg nem küldi vissza, az magára vessen...
jancsipapa
Ha nem jelentkezik,megvonják a nyugdíját.Ha jelentkezik,megállapítják,hogy a rokkantsága nem olyan mértékű, ami szükséges. Úgy is megvonják a nyugdíját. Esetleg mehet árkot gereblyézni 48 000-ért.A lakásrezsije meg a gyógyszerei meg kb.60 000.Enni még nem evett,ruhát nem vett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.