A rendőrség feltételezése szerint kábítószert keverhettek annak a két 17 éves lánynak az italába, akiket egy budapesti, belvárosi hotelben meg is erőszakolhattak múlt hét csütörtökön; egyikük két napja életét vesztette – jelentette be a BRFK szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján.

Horváth Katalin Fanni elmondta: halált okozó testi sértés miatt nyomoznak az ügyben, amelynek két afrikai származású gyanúsítottja van. Egyiküket, egy 28 éves férfit még hétfőn elfogták, ő jelenleg előzetes letartóztatásban van. Társa, egy 36 éves férfi a héten önként adta fel magát, ő jelenleg őrizetben van. A másik 17 éves lányt orvosi felügyelet alatt tartják, őt a történtek feldolgozásában pszichológus is segíti - közölte.

A szóvivő tájékoztatása szerint a VII. kerületi toxikológiai intézettől kapták a bejelentést, hogy életveszélyes állapotban szállítottak be egy fiatal lányt. Eleinte felmerült az alkoholmérgezés gyanúja, de később kábítószert találtak a szervezetében. A lány olyan súlyos állapotban volt, hogy már a helyszínen, a szállodában újra kellett éleszteni, majd gépi lélegeztetésre szorult, és végül szerdán meghalt.

A szóvivő közölte: adataik szerint nem injekcióval juttatták az áldozat szervezetébe a drogot, így azt feltételezik, hogy az ópiátszármazékot az italukba keverhették.

A két lány a belvárosban szórakozott, amikor megismerkedett a két férfival. Több szórakozóhelyen megfordultak, sok alkoholt fogyasztottak, majd egy belvárosi szállodában két szobát béreltek ki. A barátnő másnap eszméletlen állapotban talált rá a 17 éves lányra, és értesítette a mentőket.

Horváth Katalin Fanni elmondta: mindkét lány esetében erőszakos közösülésre utaló nyomokat találtak, ezt igazságügyi orvos szakértő segítségével vizsgálják. Ugyancsak szakértő vizsgálja a 17 éves lány halálának pontos okát.

A két afrikai férfi érvényes magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkezett, ám egyiküké épp a napokban járt volna le - válaszolta egy kérdésre a szóvivő. Hozzátette: az egyik gyanúsított korábban már büntetve volt kábítószerrel visszaélés miatt.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Simán le kéne vágni a micsodájukat, és megetetni velük. Viccen kívül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
@orogordog: mert bulizni csak a rossz életűek járnak, a rendes lányok maximum a cukrászdába? vagy mi az analógia? nettó hülyeség.
orogordog
@zsolti: nettó hülyeség: Mi, hogy 17 csitrik a diszkóba keletik magukat, ha baj van akkor ők semmiről nem tehetnek, érdekes.
Rendes lányok nem iszák hülyére magukat.
Törvény meg ugye 18 éves kortól szesz és buli!!!
Lányom januárba lett 18 éves, tudom mit művelnek. Cigaretta ital a disznó szintig önszántukból, mert agyatlanok.
hókifli
@konanaramm992: Kiállnál a véleményed mellett, ha a lányok szüleivel állnál szembe?
konanaramm992
@hókifli: 100%-osan.
Nem azért, hogy fu, de rohadék vagyok, de komolyan a szemükbe vágnám...gratulálok igazi bevállalós ribancokat neveltek kedves szülők. És látszik is a lányka halálából, hogy mily odafigyeléssel nevelték.
Remélem a következő születendő generációjuk is ily módon fog elhalálozni.
gratulálok!!!

és tényleg nem azért írok, hogy szemétkedjek.
Ez így van..."apu, anyu kussol, otthon a ribanc diktál, szülő nem pánikól mert nem vágja, hogy pörög az extasitol".
raptorz
@konanaramm992: Hogy te milyen egy gusztustalan ember vagy, hogy lehet egy olyan ember halálát kívánni, aki nem is ártott senkinek, csak elment szórakozni. Kinek okoztak ezzel fájdalmat?? Senkinek
Volt hibájuk a dologban- persze nyilván volt nekik is, meg a szülőknek, hogy nem vésték bele jobban a fejükbe, hogy nagyon figyeljenek oda, ha elmennek szórakozni. De halált csak az ilyen utolsó gané emberek érdemelnek, akik bedrogoznak meg halálra kúrnak egy csajt. Azt még képes vagy inkább az ilyen embert védeni, remélem nem sok olyan van, ami a te fajtádból való...
deviance
aztán amikor villannak a vakuk a bíróság előtt talán átgondolják, megérte-e

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.