A Kereszténydemokrata Néppárt budapesti elnökének napokban tett megnyilvánulásai nem tükrözik a párt egészének véleményét, és nyilatkozatai nyíltan szembemennek a KDNP hivatalos állásfoglalásával - közölte Rubovszky György, a kisebbik kormányzópárt pártügyésze szombaton az MTI-vel.

Szalma Botond, a KDNP budapesti elnöke csütörtökön - még a szenátusi döntés előtt - eljuttatott közleményében a fővárosi elnökség nevében üdvözölte a Semmelweis Egyetem doktori tanácsának döntését Schmitt Pál doktori dolgozata ügyében.

Szalma Botond bocsánatkérésre vagy lemondásuk megfontolására szólította fel azokat a politikusokat, akik az államfő kisdoktorija ügyében "az igazság kiderítése helyett abban ügyködtek, hogyan lehetne eltussolni ezt a botrányt".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
szegények, gondolom két napja hívogatták a viktort, hogy most mi a teendő, mire végre szombat délután szakított rájuk időt a vezér és megmondta.
vukkocska
@zsolti: nem csak Szalma Botond vélekedik így a plágium ügyről, csak a többi nyilvánosan nem meri mondani. Na, ki az aki bírálja a véleményét elmondót: a pártügyész. A kisgazdáknak volt ilyenje. Most akkor megkövezik Szalmát, vagy netán kizárják? Szerintem veszíteni nem fog, a gerince pedig egyenes marad.
KöBüKi
Határolódjon is el,de ne QDNP,hanem a budapesti elnök a qdnp-től!!!
Alias a tisztesség a párttól.!!!
A qdnp is megéri a pénzét.!!!
sokanvagyunk
Ahol egy "pártügyész" egy tisztességes véleményt nem enged meg, az a párt már kiírta magát a demokratikusak sorából.
Dr. Akula
@KöBüKi: láttam ezt a riportot a Szalma Botonddal. Régen láttam már ilyen értelmes, egyenes, és korrekt hozzáállást a mai magyar viszonyokhoz politikustól!!! A buzi tömjénék ki fogják nyírni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.