Négyszáz tüntető vonult fel szombat délután a Sándor-palotához, Schmitt Pál lemondását követelve, mert szerintük elfogadhatatlan az, amit az elnök tett. A felvonulást a rendőrség biztosította, atrocitás nem történt, de egy idős pár az Erzsébet hídon azért lehazaárulózta őket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
Néhány száz?? Nagyságrendel több!!
Néhány ezer!! Még a sünök is több mint háromezret "jelentettek"!! De mindegy!!
Január
Na, most az a lényeg hányan is tüntetnek? Szerintem a lényeg az, hogy plagizált, elveszett iránta a bizalom. Már nem tekintenek az emberek úgy rá mint egy feddhetetlen emberre, aki a nemzeti egységet testesíti meg. Ilyenkor illene lemondani, hiszen a kollégája a német szövetségi elnök is ezt tette, februárban. Ott tovább is léptek, - már van új elnökük.
marlin2
@Január: Nem lényeges, mert Rákay nagyotmondó Philip óta tudjuk, hogy minimum két és félmillióan kellen(É)ek agy valamire való tüntetéshez!!
De a maiak legalább nem rombolnak mint anno. a fideszisták!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.