Gyurcsány Ferenc és a sukorói kaszinóberuházás gyanúsítottjai ellen még ebben a hónapban vádat emelhet a Központi Nyomozó Főügyészség. A vádhatóság szerdától kezdi meg az ügy iratainak ismertetését – tudta meg a Magyar Nemzet.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Rézangyal: A fejér megyei bíróság a bejelentést nem semmisítette meg. A szakértök is elmehetnek a bánatba. Egy gazos terület amit nem műveltek sohasem és kevesebb területen fekszik min a Pilisi és Albertirsai termő gyümölcsös nagyobb területtel kevesebbet érjen ez már kész röhej. A kis ördög most is bennem van vajon a sok tonna almát honnan szerezték éppen most az oroszoknak. Szabolcsban ugyan is ennyi azért nem terem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patrióta
@Dr. Akula: Ja nem :)) Egyszerű földi halandó!
kumming
@Dr. Akula: Mindenhol vannak nem odavalók. Lehet miattuk szégyenkezni. Amúgy már nem vagyok jobbikos, mert kibasztak azért, mert nem voltam hajlandó birkaként bólogatni. Persze ez csak a tagságomra vonatkozik.
Dr. Akula
@kumming: hopika! Akkor ők sem különbek...Szomorú dolgok ezek...
Dr. Felipe
Grippen kenőpénzek
Mnyp tagok kifosztása
Suskás-akadémiának kiutalt milliárdok
Állami földek osztogatása a haveroknak.

Elvtársak! Ezekben az ügyekben nem kéne már valakit meggyanusítani?
coyote3
Egy tény. Míg a miniszterelnök a szabad piac kohójában edződött, addig vekker sosem mérette meg magát a piacon. Nem tudom kellett-e a miniszterelnöknek a sukorói beruházásból valami haszon, szüksége volt-e rá. Abban viszont biztos vagyok, ha mégis lett volna valami susmus elvarrta a szálakat. Ez most megint egy gumicsont és ahogy elnézem a hozzászólásokat a fanok erre mindig ugranak. Addig sem beszélnek vekker Schmitt -féle mellényúlásáról:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.