Nem fogadta el a nemzeti erőforrás miniszter Tulassay Tivadarnak, a Semmelweis Egyetem rektorának lemondását.

A szaktárca kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében tudatta, hogy Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter hétfőn hivatalában fogadta Tulassay Tivadart, a Semmelweis Egyetem rektorát.

A tárca vezetője a találkozón közölte a rektorral, nem ért egyet azzal a döntésével, hogy beadta lemondását, és - a törvények adta lehetőséggel élve - igényt tart arra, hogy május 31-éig végezze munkáját.

A miniszter - az egyetem egykori rektoraként is - fontosnak tartja az ott folyó munkát, és az átadás-átvétel zavartalan lebonyolítását, amely a jelenlegi rektor feladata - olvasható a kommünikében.

Lemond posztjáról a Semmelweis Egyetem rektora; Tulassay Tivadar vasárnap jelentette be lemondását, amelyet azzal indokolt, hogy az elmúlt napok egyetemi testületi döntései - Schmitt Pál államfő kisdoktori dolgozatával kapcsolatban - vitathatatlanul az ő személyéhez kötődnek, és ugyanezért érezhetővé vált a személye iránti bizalomvesztés a felügyelő hatóságnál.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
DeutcshexFűr után szabadon: "Ki a faszom az a Réthelyi"??
Azt, hogy a Tulassay professzor úr egy nagytekintélyű, tisztelt egyetemi tanár és a SOTE Gyermekklinika kiváló igazgatója azt ugye mindenki tudja!!
zsolti
kezdik is a leckéztetést. aztán majd ha lemond, nyugdíjat sem kap. vagyonelkobzás, mehet recskre. tudóskám, kellett neked beleugatni a politikába, mi - mondta viktor, majd lemászott a hokedliről.
Don Marcus Hibiscus
Akkor most az a cél,hogy nehogy maradjon már egy ember,akit lehet a vezetésből tisztelni?
Dr. Akula
@marlin2: nonono! Ájjunk meg egy pinahajszálnyira!
"Azt, hogy a Tulassay professzor úr egy nagytekintélyű, tisztelt egyetemi tanár és a SOTE Gyermekklinika kiváló igazgatója azt ugye mindenki tudja!! "
Nos, ezt tudja ez a pártkatona is! És éppen ezért tette, amit tett, a vajda ellenében!!
Asszem lehet mondani, hogy omlik a vár, ha csak a vajda be nem építi a ,,,,,,, no ezt ismerjük...:))))))
marlin2
@Dr. Akula: Ezért felháborító, amit csinálnak, mert a prof. jobboldali értékrendű ember!! Ezek a szemetek meg nem tudják elviselni, hogy van (legyen) olyan ember a jobboldalon, akinek gerince, tisztessége, emberi tartása és inteligenciája van!!
Dr. Felipe
Itt az átadás-átvétel a lényeg. Na majd május 31 után kutakodnak az elvtársak az átadásnál. Akkor akarják majd besározni a rektor urat. Ahogy már kósanosztra lali ki is mondta "Biztos nem tud elszámolni azért pánikolt be idő előtt"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.