Ijedten figyelik több faluban is azokat a híreket, amelyek szerint a kormány azt fontolgatja, hogy Erzsébet-utalványban adná a családi pótlékot. Egy nógrádi település polgármestere szerint lázadás törne ki, ha ez megvalósulna, és biztos benne, hogy neki is kijutna a verésből. A gondot az jelentené, hogy a legkisebb falvakban nincs olyan bolt, ahol fizetni lehetne az utalvánnyal.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
Úgy látszik, a mai Magyarországon a "tisztséggel" együtt jár a megveretés lehetősége is!!
Szerintem a polgármester megvárja "azt a két hetet", amig Sintér et. rendet tesz az országban(?) és nem kell tovább aggódnia!!
Szóval, "azt a két hetet"!! :))))
Hókuszpók
Ez esetben igazuk is lenne, csak nem a polgármestert kell megverni, hanem azt a bizonyos 2/3-ot.
Zsoel
"Öltöztetni kell a gyereket, fizetni a villanyszámlát, ne osszák be mások pénzét, milyen dolog ez?" - háborgott egy háromgyerekes anyuka.

Hát neked is azt a jó édes, nem tudom, hány gyerekes anyukádat! Ki mondta, hogy csináltass három gyereket, ha nem tudod őket eltartani? Éppen hogy ti osztjátok be a mások pénzét, ugyanis azt a zsetont, amit nektek csak úgy a semmire a v@lagatok alá tesznek, dolgozó, és főleg adót fizető emberek zsebéből vették ki. Azok is jobban örülnének, ha az adó jogcímen tőlük lehúzott sáp a pénztárcájukban maradhatott volna, de nem maradt, mert az állam belenyúlt, és elvette - vagyis beosztotta a más pénzét. Ez az, amit te nem bírsz fölfogni a csökött agyaddal.

""Miből tartsa fel az ember a házat? Miből öltöztesse a gyereket? Kávét és cigit sem adnak érte. Nem a jövőbe megyünk, hanem a múltba, emeljék fel inkább a családi pótlékot."

Na hát ez meg a másik fele - kávé és cigi. Nem dolgozol, a házad putri, a gyerekeid rongyokban járnak, te meg inkább elkávézod és elfüstölöd előlük a pénzt. Kitűnő mentalitás, mondhatom.
Cat Buster
@Zsoel: Te egy olyan öntelt senki vagy, hogy szerintem rólad külön könyvet írt volna Freud:(
kamazuka
@Zsoel: Már látom magam előtt,mikor egy pénzszállító autót kirabolnak,és csak azt a zsákot viszik el melyben az utalványok vannak,s mivel ezeket újra fel lehet használni,gondolom a festékpatron nem szinezi.
A buli ott van hogy az így rabolt utalványt bárhol be tudod váltani.
tulajdonképpen ez most akkor a rablóknak kedvez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.