A gyermekek jövőjének biztosítása a legfontosabb megtakarítási célok közé tartozik - derül ki az Aviva Életbiztosító friss kutatásából. A családok kétharmada nem számít arra, hogy az állam a jövőben is széles körben finanszírozza az oktatást, ennek ellenére csupán negyedük tett konkrét lépéseket annak érdekében, hogy biztosítsa gyermekei tanulását és lakhatását....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hopppá
@dr lópicigáspár: Olyat még nem hallottál, hogy a tanuló dolgozik és a keresetét tandíjra fordítja? Más országokban ez nem is kérdés. Csak nálunk divat az állandó nyafogás.
Dr.luigilongo60
@Hopppá: Csak egy apró bibi van, ott heti 15-20 órás melóból simán kifizeti a tandíjat.

Nálunk meg a heti 60-ból sem.
Hopppá
@Dr.luigilongo60: Igazad van, de nem kell minden gyereknek egyetemre járni, szakmát is lehet tanulni. Ez előtt 50 évvel ez nem is volt kérdéses, ha a család nem bírta anyagilag, nem sírt, elküldte a szakmát tanulni, úgy mondták kenyeret adtak a gyerek kezébe. Mikor már dolgozott, eldönthette, hogy tovább tanul-e felnőttként, az iskoláztatását maga fizette.
Dr.luigilongo60
@Hopppá: Ez is igaz, csak a bajság manapság az, hogy a szakmákat is meg lehet b...ni, ha nincs munkahely.
kkalman
A minimálbérből okoskáék mennyit tudnának megtakarítani? A hátiputim van tele ezzel a sok okossággal a megtakarítás fontosságáról. előbb munka és tisztességes fizetés kellene, utána lehetne beszélni megtakarításról.
Mihail Kalasnyikov találmányából kell tartalékot képezni, már látom.
bosszants
A jó sofőrre kint (is) szükség van!
Sok mellettem tanult fiatal kollégám ma kint szarik az itthoni világra és jól teszi. Mutatták a banki utalásról a papírt országfüggően 2500-3400 Ejrót kapnak havonta.
És "csak" mezei sofőrök!
Én meg meggondolom, hogy nagyfröccsöt vagy hosszú lépést ihatok-e aznap?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.