Április 15-től magasabb és bizonyos esetekben fix összegű bírságokkal büntethetők a szabályszegő autósok, akik ha nem ismerik el a helyszínen a vétséget, utólag kétszer annyit fizethetnek. Aki nem tud vagy nem akar fizetni, közérdekű munkával is kiegyenlítheti a büntetését.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Biztos úr ne vitatkozzon a férjemmel a záróvonal miatt , mert ha részeg mindíg dühbe gurul ! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Jelszó-"ne pofáz,ne vitatkozz fizess,van pénzed hisz emelt benzin árak mellett is autózol !"
Panaszod van menj a FIDESZ pártbizottságához !
@bosszants: @kamazuka: akkor mitől lettek ezek a "gyerekek" ilyenek ? Mert el kell ismernetek,hogy " abban az időben"ilyen intézkedéseket nem hoztak "apáik"!
orogordog
56-ban valakik rosszul dolgoztak és meg maradt ez a sok sok gusztustalan burzsuj. És mindet érdekesmód a parlamentbe és a közéletbe fújta a szél.
gabrella
Mivel bizonyítja a rendőr a vétséget? Fiatal koromban volt egy helyi rendőr aki nem kellett "barátnak" és leállított valamiért, meg akart büntetni.
Szerencsére egyedül volt ő is meg én is. Elküldtem melegebb éghajlatra.
full
Ebben az országban nem érdemes élni.Ilyen egy országban sincs,hogy az embereket zsarolják a büntetési tétellel,itt,és most is a gazdagok járnak jól mert ők ki tudják fizetni,Mi meg szavazógépnek jók vagyunk,hogy minket a földbe döngöljenek,és nekik meg legyen jó.Nem ezt ígérték,de soha többet fidesz.
marlin2
@gabrella: Jujj, te nagyon bátor vagy!! :))
marlin2
Javasolom mindenkinek, hogy a mobiltelefon videójával, vagy hangrögzítőjével vegye fel a "rendőri intézkedésnek nevezett b@szogatást"!! Tudom, hogy macerás, de nagyon "jól fog jönni" a bíróságon - megfelelő bizonyítékokkal meg lehet nyerni a pereket a rendőr ellen!!
Fideszeseknek nem kell, helyettük a Balsai "helyt áll"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.