A Heves megyei kormánymegbízott szerint alapértékek kerültek veszélybe a megyét megrázó bűnügy-sorozattal.

Forrás: heol.hu
Feltöltő: pg001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sza
Na végre valaki elmondja, csak nehogy faji megkülönböztetésért elítéljék. Mert ugye cigány bűnözés az nincs.
profon
Szerintem a cigányok rasszistábbak mint én !
patrióta
@sziráki ágnes: Nem drága, nem!!! Én csak a Horváthra mondtam, de azt is csak viccnek szántam! Nekem mondják mindig az antimagyarok, hogy náci vagyok!
Don Marcus Hibiscus
(...nem kommentálok több cigányos posztot,mert mindig lehurrognak miatta...inkább mégis,hiszen úgy érzem igazam van...de inkább hagyom,úgysem fog senki szemléletet váltani miatta,hagyom...de ki kívánkozik belőlem akkor is,írok!...áhhh felesleges,nem szomorítom el magam...na jó,elég ebből,minden ember egyforma és kész! írok! :):):):) )

Ha már ismét cigánykérdés(egyre többször,vajon véletlen?...),akkor ismét elmondom,hogy az a véleményem,hogy minden ember egyforma és az,hogy valaki cigány,az nem azt jelenti,hogy automatice bűnöző és nem cigány bűnözés van,hanem romlott világ. :) És nem értem,hogy miért kell külön kimondani,hogy cigány e,vagy "fehér" az illető (mert ugye azt tudjuk,hogy a magyar se "fajtatiszta" rég,még ha sokan azt hiszik is,hogy 1000 évre visszamenően 100-os magyar vérük van :) ),mert a népszámlálásnál is a cigányok mind magyarnak vannak véve.Tehát magyarok.Mert nem csak az a magyar,akinek magyaros igazi hazafi lelkülete van és ha csak eszébe jut a Himnusz már akkor is vigyázzba vágja magát.Tehát bizonyos statisztikai szempontok alapján a cigány bűnözés is magyar bűnözés.Nyilván a cigányok betelepültek meg minden és a történelembe sem nagyon szóltak bele,de ugyanúgy,ahogy azok,akik ezt olvassák azok sem tettek az elmúlt történelembe olyan jelentősen,mint ahogy azt képzelik.Sőt,ha már le leszek támadva,akkor addig ütöm,amíg meleg :) Messzebbre megyek: akárki aki ezt olvassa és nem cigány,azt is mondhatni,hogy csak egy hajszál választotta el attól,hogy kreol bőre legyen,vagy épp cigánynak szülessen. :) A bűnöző az bűnöző legyen az akármilyen színű.A rendes ember meg rendes ember marad akkor is ha bűnözőnek nézik a skatulya alapján.Mondjuk másrészt kíváncsi lennék egy cigány-magyar bűnözés statisztikára számokkal,hogy mennyivel több cigány bűnöző van,mint ahány magyar.

:)))
KöBüKi
Ideje lenne ezt a problémát végre lemosni a történelem szinpadáról,és NEM PEDIG A FELZÁRKÓZTATÁSON GONDOLKOZNI.!!!
Mert ami megoldhatatlan azt nem kell erőltetni!!!
szaboria1
@Don Marcus Hibiscus: Leírtad lényeget!!! Sokan csak megszokásból cigányoznak. Csak vegyük a soproni gyilkosságot. Ott kik az elkövetők?
sólyomszem
@Don Marcus Hibiscus: arra a statisztikára én is kíváncsi lennék, de ettől függetlenül csak-csak cigányok vannak sokkal nagyobb arányban az elkövetők között, pedig állítólag kisebbségben vannak. Kisebbség-több elkövető, hogy is van ez?

Akárki akármit mond, elszaladt velük a ló, nekik mindent szabad, kisebbségi jogon segélyhez jutni stb., amit a magyar úgysem kap meg. Élősködő rohadék banda, de csak a férgese. Minden tiszteletem azon cigányoknak, akik nem kizsigerelni akarják a "hazájukban" élőket. Pozitív cigány példa: a szomszédomba új lakó költözött, egy cigány srác végzi a ház felújítást, kertrendezést. Gratulálok neki, hogy kikerült az aljanép közül!!! Csak így tovább!
Don Marcus Hibiscus
@sólyomszem: Tehát akkor az új szomszéd srác is ember ezek szerint. Épp erről beszélek,hogy attól,hogy cigány még nem 100%,hogy rossz ember.

@szaboria1: Jóó soproni gyilkosság. :) Ha cigány csinál valamit,azt hangsúlyozgatják nagyon,de ha magyar,akkor azt nem hangsúlyozgatja senki,hogy magyar volt.Értem én,hogy az ember nem olyan hülye,hogy a saját fajtáját rossznak állítsa be,de ez így úgy fest,hogy a magyar az tökéletes,a cigány meg mind rossz.Ez a baj a rasszizmussal is,nem az egyént nézi,hanem azt,hogy valaki melyik lejáratott faj,vagy melyikre hasonlít.
Rézangyal
@Don Marcus Hibiscus: Ne bízz semmiféle statisztikában! Menj be egy börtönbe és nézz körül. Csak a saját szemednek higyj!
moiszikf
@Don Marcus Hibiscus: Én a cikk címét inkább így olvasnám szívesebben: "Ki LEHET mondani,hogy cigányok voltak az elkövetők" Kb.,akkor ülnénk a lovon,nem pedig ugrálnánk valamelyik oldalán. (Szokás szerint)
pont_50
Vajon miért vannak erősen felülprezentálva a cigány elítéltek a börtönben ? Esetleg a bíróság is rasszista ? Vagy mert az egymilliós cigányságban több a bűnelkövető mint a kilencmilliós magyarságban ? Nos liberálisok, fel van adva a lecke ! Válaszoljátok meg.
taglo
Egy híres,Hirhedt börtönelött ,jártunk ,megkértem eggyik utasomat ,hogy számolja a ,,MAGYAROKAT,,-heten voltak, a 300-méteres árok tisztításon,amugy 2-3-méterenként dolgoztak!???Nem kell matematikusnak lenni ,hogy vajon hányvolt a CIGÁNY !
patrióta
@Don Marcus Hibiscus: Csukd be a szemed. Színesfém tolvajok, csoportosan elkövetett garázdaság, időseket öltek meg a saját otthonukban, meglincselték, uzsora, önkényes házfoglalás, szamuráj kardal verekedett, kapákkal és botokkal támadtak a rendőrökre! Melyik népcsoport jut ezekről eszedbe? Magyar?
Dr. Akula
Monnyuk ki! Akik nem monnyák, monnyanak le!
@patrióta: svéd turisták! Vízum kényszert velük szembe!
patrióta
@Dr. Akula: Biztos igazad van, nem tudom.
Don Marcus Hibiscus
@patrióta: Ez a baj,hogy népcsoportoknak kell eszünkbe jutni és nem emberi természetnek.
patrióta
@Don Marcus Hibiscus: Gondolod? Ennek a népcsoportnak, vagyis a nagy többségének ez a természete! Ez ellen nem tudsz mit tenni! Látod, hogy nem is akarnak integrálódni, akárhogy kérik őket! Nomád módon szeretnek élni.
Dr. Akula
@patrióta: pedig volt rá néhány száz évük...
patrióta
@Dr. Akula: Ja, meg néhány száz milliárd!
Dr. Akula
@patrióta: ja, leesett. Forintban gondoltad? Mert azt nem írtad, és az utolsó gondolat évekről szólt. De talán sikerült kitalálnom...:))
pont_50
@patrióta: Nyugi! Még pár trilliárd, és esetleg ki lesz mutatható valamilyen változás. Ha nem pozitív akkor negatív, azt meg már úgyis megszoktuk, vagyis érezzük.
Don Marcus Hibiscus
@patrióta: Van bennük olyan is,de ennyi erővel minden arab terrorista,minden orosz alkoholista,minden szicíliai,vagy olasz maffiozó és még sorolhatnám. :)
Elég értelmetlennek tartom amúgy ezeket a vitákat,de mégis mindig kikívánkozik belőlem a komment. :)
patrióta
@pont_50: Igen igaz, és még egy pár meggyilkolt magyar áldozat lesz addig!
pont_50
@Don Marcus Hibiscus: Két család, azaz egy tanár lakik a családjával plusz szerény személyem a családjával lakik a mi kis utcánkban. 4 év alatt 17 alkalommal volt balhé ebben a kis porfészekben. Kérlek magyarázd meg, vajon miért mindig más etnikumú volt az elkövető, miért nem a bűnöző magyar. Mielőtt elfogultsággal vádolnál, felhívom a figyelmed arra a tényre, hogy már nyolcszor próbáltak csoportosan felfegyverkezve kárt tenni bennem, így nem vádolhatsz rasszizmussal.
patrióta
@Don Marcus Hibiscus: De itt most senki nem mondja azt, hogy minden cigány bűnöző!
Akkor ennyi erővel ne mondjuk ki azt, hogy kiskorú bűnözés, mert nem minden kiskorú az, de sajnos ez létezik, te is tudod. A cigánybűnözés, vagy politikusbűnözés igen is létezik, de nem mindenki követi el azt!
Csizmás Kond
@KöBüKi: Szerintem épp a felzárkóztatás volna a legjobb megoldás...minél tömöttebb sorokban, hogy egyetlen golyó se vesszen kárba.
gergely
Bizony ki kell mondani,mert az esetek 95%-áról azt hisszük cigány csinálta.
De ha ki mondják, lehet látni fogjuk ez az arány "csak" 85%.
Mondom ezt félig viccesen.
Don Marcus Hibiscus
@pont_50: @patrióta: Szerintem zárjuk le ezt a vitát,mert nem sok értelme van.Én leírtam az álláspontomat.Leírtátok Ti is,meg is értelek titeket különben,sok igazság van az írásaitokban. Az én szememet csak a beskatulyázás szúrja.Viszont aki bűnt követ el,az vállalja a büntetést faji hovatartozástól függetlenül.És azt is aláírom,hogy a rendes,becsületes cigányok mellett bizony van elég sok összeférhetetlen gettóba való jellegű egyén is,aki hót hülye és nem érdemli meg az ember jelzőt.És azt sem,hogy a semmire kapjon egy csomó pénzt úgy,hogy aki rászolgálna valóban annak nem jut egy kanyi sem.
gabrella
Mióta eszemet tudom a bűnözés 90 %-át cigányok követik el Mo-on. Miért nem lehet ezt kimondani?
Még a szoc-ban is így volt.
zsolti
@gabrella: oké, mondd ki. na megvan? most jobb? mi változott?
Dr.luigilongo60
@gabrella: Helyes, ki kell mondani, csak nem kell minden súlyos bűncselekmény elkövetőit megpróbálni cigánynak beállítani, ha nem volt az.

Lásd Kiskunlacháza,Kulcs,Mozsgó és most Sopron.
Apropó,ha nem cigányról van szó kinek-minek kell nevezni az elkövetőt?
gabrella
@Dr.luigilongo60: A kulcsiak is kb. ötödik generációsak. De azért persze van magyar is,mint most a soproni gyilkos kölkök.De ez a pár százalék.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: ...csak ott ahol túlnyomó többségben és kisebbségben ők a bűnözők.
Pl. sem Palesztinában, sem Izraelben sem Amerikában vagy a szomáliai vizeken nem cigányoznak, hanem az ott gazemberkedőket nevezik a nevén.
gabrella
@Dr.luigilongo60: Ránézésre. Te nem látod?
Dr.luigilongo60
@gabrella: Ránézésre az albinó néger is lehet fehér ember.:-)
Ez nagyon gyengus megközelítés.
Orbán ránézésre meg észak-koreai nemde?
moiszikf
@Dr.luigilongo60: Én nem tudok ránézni se! :-DDD
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Ne légy ilyen szigorú a Kárpátok géniuszával, hiszen szereti Ő a népét.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.