Lemondásra szólította fel az MSZP a jobbikos Szegedi Csanádot. A szélsőjobboldali párt alelnöke, EP-képviselője márciusban egy komáromi pártrendezvényen polgárháborút vizionált. Kijelentette: "ha minden így marad, akkor nagyon nagy esély van arra, hogy egy forradalmi helyzet alakuljon ki Magyarországon". Ez csak egy szikrán múlik - tette hozzá Szegedi.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@kopeba: nincs más,amivel észhez lehetne téríteni a a kormányt. mert még midíg túl sokan élősködnek,túl kevesek nyakány.
sza
@alfás: Ez igaz énrám is jut vagy 5 élősködő a tisztességgel nyugdíjba vonultakat leszámítva.
alfás
@sziráki ágnes: azt,hogy mennyi jut Rád, "Te azt nem tudhatod Ágicám..."
KöBüKi
IGEN!!! A polgárháboru veszélye reális lenne,és talán az is,csak még mindig sok a birka / 2/3 /, akik a jó ég tudja miben reménykednek még!!!
Eszembe jut az oly sokat szart-szapult Kádár-rendszer!!!Bementem a Tanácsházára,minden százezer ft után befizettem tizenegyezerhatszáz ft-ot,kaptam egy nemleges adóigazolást és leadhattam a számlát,melyet bármelyik cég akiknek dolgoztam garantáltan nyolc napra kifizetett.!!!Most???
Nem tudok annyit lopni,csalni,hogy a munkánkért maradjon egy tisztességes bér.!!!
KöBüKi
Egyébként a maszop és társai meg se szólaljanak!!!
Volt elég idejük meggyőzni a népet tetteikkel,de csak lopni csalni,hazudni tudtak a fütykösökkel együtt.!!!
Csakhogy pechjük volt,mert a fütykösök megszerezték a 2/3-ot és nincs szükségük a maszop-ra,.!!!
sza
@alfás: Dehogynem. A leszázalékoltak, akik jobb formába vannak mint én, a pár éves munkaviszonnyal rendelkező nyugdíjasok, a kisebbség zöme meg a gyerekeik, a saját gyerekeim, meg azok akik évek óta nem tudnak elhelyezkedni, ha mégis sikerül nekik hogy hogy nem mindig elengedik őket. Most nem azokra gondolok akiket kihelyeznek dolgozni és ha lejár utánuk a támogatás mehetnek a fenébe akármilyen jól dolgoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.