Előválasztást és Magyar Szövetség néven választási pártkoalíció létrehozását javasolja Tóth Zoltán. A választási szakértő szerint a technikai részleteken lehet vitatkozni, de gyakorlatilag az összefogás az ellenzék egyetlen esélye arra, hogy 2014-ben leváltsa a Fidesz-kormányt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Ideje volna már felébredni az ellenzéki" politikusoknak".külön külön szart se érnek, nem tudják leváltani a jelenlegi kormányt. Félre kell tenni a haragszom rád politikát, össze kell fogni és akkor lehet csak elzavarni őket.De miért kell még várni két évet???
töky
Miért is kellene leváltani őket? Ez a birka nép négy évre 2/3-al megválasztotta őket. Azóta is minden időközi választáson hullára nyerik magukat. Tehát a többségnek tetszik az a produkció, amit csinálnak. Hogy közben meg minden szarabb lesz? Kit érdekel! 2014-ben a birkák újra őket fogják megszavazni , no nem 2/3-al, hanem kb.: 50 - 55 % közeli eredménnyel. Utána meg megint lehet folyamatosan ugatni, meg vajákolni...
nahát
Álmodik a nyomor! Ez a mondás illik ide. Ez egyelőre csak álom, a nyomor már megvan!
Hellcat
2014 ig még akármi is lehet...az se biztos megérik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.