Ő az az ember, aki sokat tud, de kevésről beszél. Legalábbis egyelőre. A politikával összejátszó maffiát kiált, oligarcházik, a döntéshozók közelébe férkőzött "tartótisztekről" értekezik. Januárban lemondott államtitkári posztjáról, mely a vidékfejlesztési minisztériumhoz kötötte, s azóta is várja, hogy beszélhessen a kormányfővel. Most nagyinterjúnkban üzen Orbánnak. Hosszú cikkre tessék számítani.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Dr. Akula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Akula
Riport egy értelmes emberrel, aki Orbánt szolgálta. Érdemes elolvasni, nagyon tanulságos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@a Pepita: megerősítettelek a hitedben! :))))))))) Ofél, ne kötözködj...:))))))))))))
Dr. Akula
@Dr. Akula: na, közben meg odaég a kaja...
a Pepita
@Dr. Akula: Oké. Nem bántalak. Különben is nagyon meghatott az a jelenet, amikor Ovi a saját szentséges kezeivel teát főzött a náthás Ángyánnak. Szinte a könnyeimmel küszködtem...Puszi: Ofi...
Dr. Akula
@a Pepita: no látod! (küldjek zsepit?) Ez a kis mini lófütty asszitte, hogy egy házi teával megveszi a proft. No ez nem jött össze a vajdának! Teccik érteni, Ofélka??:)))
jancsipapa
Összeomolhat a nyugdíjrendszer-mondta a forradalmár.
abacs62
Ángyán Általában a fidesz brancsot nem tudom "leurazni", Önnel sem teszek kivételt, de könyörgöm, ne üzengessen "orbánc"-nak, hanem mosson be neki egy hatalmasat, hogy ezt a sallert a "zemberek" küldik jókívánság gyanánt hogy felébredjen, milyen emberiség-ellenes a politikája. Habár úgy sem tér észhez mert az neki nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.