Fotó: Hírszerző.hu/Stiller ÁkosMájus elseje elvesztette jelentését? Egy kérdés, amelyre nehezen lehet ma is érthető választ adni, hiszen az a kulturális közeg mára lehanyatlott, elveszítette hatalmát, mely egykor önmaga szimbólumává tette. A történelem kegyetlen iróniája, hogy a munkásmozgalom küzdelmét ünneplő nap jelentéstartalmát éppen a munkásmozgalom farvizén hatalomra kerülő pártállami diktatúrák enyészték el. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Régen tényleg volt élmény igaz én nem vonultam mert mi voltunk akik a táblákat és a lufikat csináltuk hogy amire jönnek a dolgozók, mindenkinek legyen valami a kezébe.Ők mentek vonulni mi meg irány a liget. és mivel hogy mi dolgoztunk majális napján is, így nagyon sok ingyenes volt számunka és a családnak is.
Kutyafüle
MIndaddig az is volt, ameddig a gyerekekkel elmentünk a ligetbe fagyizni, körhintázni, és a baráti körrel sörözni.
Aztán amikor cipeltették velünk az éppen aktuális nagyemberek 5kilót nyomó fényképes fatábláit, már nem volt olyan kellemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.