Fix összegű adó a mobilhálózat használata után? Luxusadó a mobilkészülékekre? Netán adófizetés a SIM-kártyák regisztrálásakor? Vagy csak extra sarc a telefonálás és az SMS-küldés után? A politikusok...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Amíg a világ többi országában ingyen beszélhetnek az emberek egymással egy új telefon vagy előfizetés vásárlásának fejében, nálunk emelik a percdíjakat! Gratulálok!
palika
Luxus a telefonálás? Ez már kész röhej, amit meg mernek tenni! Akinek még van valami jó állása az fizetni tudja, akinek meg majd még erre sem telik, azt teljesen elfogják lehetetleníteni!
csikknorisz
Ha már az usával példálóznak, ott mennyi is a telefonálás után fizetendő forgalmi adó, olyan 0% körül van, nem? Nálunk 27, és még erre jön az újabb.
kkalman
Uniós törekvés a telefon és a net szolgáltatások minél olcsóbbá tétele. Mi, illetve "szeretett" kormányunk megint széllel szembe pisál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.