A jegyellenőrök és közterület-felügyelők elől akart elmenekülni az a fiatal férfi, akit szerda reggel halálra gázolt egy furgon a budapesti Hungária körút és Thököly út kereszteződésében - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A tájékoztatás szerint a férfi érvényes menetjegy nélkül utazott egy buszon, ezért a BKK eljáró ellenőrei és a közterület-felügyelők leszállították. Amikor azonban a megállóban felvették volna az adatait, a fiatalember menekülni próbált, és két busz közül kiugrott az úttestre. Egy arra haladó furgon elgázolta, a férfi belehalt sérüléseibe - áll a közleményben.

A közlés szerint vizsgálják a közterület-felügyelők és jegyellenőrök intézkedésének szakszerűségét, de az elsődleges jelentések alapján megállapítható, hogy mindannyian a számukra meghatározott eljárási rend szerint végezték munkájukat. Hozzátették: a BKK jegyellenőrei és a közterület-felügyelők a jövőben is az eddig meghatározott eljárási rend szerint végzik munkájukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban arról tájékoztatott, hogy a zuglói kereszteződésben elgázoltak egy férfit, akit sérülései miatt kórházba szállítottak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
@qwertt: Más a kettő azért.Én nem kapok az egész ország adózásából egy fillért se.Lassan 400 Forintot kérnek 1-2 km-ért is.Jó,én le gyalogolom,de van aki esetleg nem bírja és rá van utalva a tömegközlekedésre.Majdnem 800 Forint oda-vissza.Azért az már valakinek egy napi kajáját bőven fedezi.Nem igazán akarok ezen vitatkozni,de vannak olyan esetek is,amikor találomra,valahonnan összekapart adatok alapján büntetnek.És az ember inkább fizet,mert mire per lenen és ne adj isten elvesztené,akkor meg határ a csillagos ég amit fizethet. de száz szónak is egy a vége: én nem szeretem a BKV-t és meg tudom érteni a bliccelőket is.
qwertt
@Don Marcus Hibiscus: A kettő valóban más, de a lényeg ugyanaz.
Nem szeretném forszírozni a BKV árpolitikáját, kínálati struktúráját, üzleti stratégiáját.
Szintén nem az én kompetenciám mások anyagi, szociális helyzete.
A korábbi hozzászólásomban vázoltam a lényeget, ez a mérvadó és betartandó, a többi más történet és pont.
Én pedig nem tolerálom őket (persze nálam is vannak kivételek), illetve empatikus sem szeretnék lenni e kérdésben.
Don Marcus Hibiscus
@qwertt: igazad van egyébként a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban.Meg aztán hiába is vitatkoznánk rajta,jobb úgysem lesz. :)
Feraj49
Szerintem meg amennyi támogatást kap az adónkból a BKV,már akár ingyenes is lehetne az utazás !
palika
Szóval most megöltek, illetve belehajszoltak egy embert a bkv ellenőrök, mert nem volt érvényes menetjegye? Ez hihetetlen, így állunk, ezek szerint fontosabb a pénz, mint az ember élete?
Nem úgy kellene ezt megoldani, hogy amikor valaki felszáll a járatra előre kérik a pénzt? Ezt laikusként mondom, vagyis hogy van ez?
szaboria1
Más hír forrásban állítólag az utasok azt nyilatkozták, hogy lerángatták a buszról és amikor kiszabadult akkor ugrott ki a busz mögül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.