Újabb, várhatóan ugyancsak eredménytelen utazással folytatja Orbán Viktor az eddig teljes mértékben sikertelen külpolitikai offenzíváját. A miniszterelnök ezúttal Kazahsztánba látogatott, miközben a közép-ázsiai országgal alig mérhető külkereskedelmi forgalmat bonyolít le Magyarország, s az áruforgalom nagyarányú bővülésére a későbbiekben sem lehet számítani.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tarhonya
ha meg találja maradjon is ott és élvezze!!!
KöBüKi
Igen,ott még mindig emlékeznek a kiváló magyar élelmiszerekre.!De szétvertük a mezőgazdaságot,nem az a cél hogy emelve az agrárium termelőképességét munkát adjanak az embereknek,hanem kiszolgálni a zsidókat,eltartani a romákokat és tönkretéve kiárusitani bagóért ami még megmaradt az országból.!!!
silber13
A sivatagbéli szerájokban keressed a nagy üzletet te irtó hülye! Igaz Matócsiért tán kapnál egy gyermekded öszvért, de azért Bőriparos Pjotr bizonnyal megér rgy fél tevét, meg egy szakadt jurtát!

péter

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.