Fej-fej mellé került nézettségben a köztévé két egymást váltó showműsora, a Fábry és a DTK. Fábry Sándor showműsorát csütörtökön a teljes lakosság körében 346 ezren nézték, D. Tóth Kriszta múlt heti műsorát pedig 353 ezren.

Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nem számít Sanyika Orbán kedvence ami óta még az RTL-nél leköpte Gyurcsány képét.
silber13
@nahát: mennyire igazad van!! Te kellenél szerkesztőnek, biztosan a "dakota közmondások és szólások" c. műsort nyomatnád egész nap, kiegészítve a "kersztények vadászfélórája" magazinnal, természetesen a leghíresebb előadókkal!
Dr.luigilongo60
@nahát: "+Mindenki azt gondolta, hogy a Heti hetes megmenekült a nagy megszorító intézkedésektől. Ezt arra alapozták, hogy ugyan egy időre eltűntek a képernyőről, de a jövő héttől újra láthatjuk őket. Ám úgy tűnik, nincs teljes biztonságban a stáb, annak ellenére sem, hogy megközelítőleg 1 millió állandó nézőjük van. A kereskedelmi szempontból fontos nézettségi adatokat azonban nem a teljes lakosság, hanem a 18 és 49 éves korosztályban veszik figyelembe. Ez ugyan nem rossz a Heti hetes tekintetében, de Ónodi György főszerkesztő attól tart, kevés lesz a baj elkerüléséhez. Amikor azt kérdeztük, hogy esett-e az utóbbi időben a műsor nézettsége azt mondta: „nem dübörög annyira”. Ugyanakkor a nézettségi adatokat szemlélve azt látjuk, hogy a Heti hetes nézettsége még jobb is, mint az RTL-es produkciók átlaga, alig marad el a ValóVilág mögött. És hogy a baj milyen formában jelentkezhet majd, egyelőre csak vizionálni lehet."

Azért a Heti Hetes 900 ezer körüli nézettsége valamivel több a 350 ezernél nemde?
Az megint egy másik kérdés, hogy nem közpénzből készül, mint ezé a ripacsé.
Ámbár ezt a logikát még mindig felülírhatja a fütyeszes matematika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.