Régen került már miniszterelnök ennyire kellemetlen helyzetbe a magyar parlamentben. A „Vannak-e oligarchák a Nemzeti Együttműködés Rendszerében?" című LMP-s kérdésre adott válaszában Orbán Viktor bevetett mindent a szőrszálhasogatástól a tréfálkozó-leereszkedő tanárbácsi stíluson át a külföldi tőkével harcoló kuruc vitéz pózáig, de nagyon nem akaródzott működni. A mögötte ülő fideszes képviselők is csak mereven néztek maguk elé, mert pontosan tudták, hogy itt bizony a miniszterelnök a védhetetlen próbálja meg védeni.

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@Don Marcus Hibiscus: Mint eddig látható volt 1990 óta a nép nem valamire adja a szavazatát, hanem valami ellen.
1990-ben szavaztunk a szocialista rendszer ellen.
1994-ben, mikor láthatóvá vált, hogy az MDF kiárusítja az országot, akkor a rendszerváltás ellen. Ezért lehetett Horn Gyula a miniszterelnök.
1998-ban, mert folytatódott a kiárusítás, az MSZP ellen a FIDESZ-re.
2002-ben a FIDESZ ellen az MSZP-re.
2006-ban kissé elszúrtuk a szavazást, véletlenül ismét az MSZP került hatalomra
2010-ben újra az MSZP ellen szavazott a nép, de mint látható, nagyon rosszul.
Így, szépen, lassan, mi magunk alakítottuk ki ezt a politikai váltógazdálkodást, ami nem is váltógazdálkodás, hanem rablógazdálkodás. Mind a két nagy párt tisztában van ezzel, a plenáris ülések után az első kocsmában egymás vállára, keblére borulva közösen viccelődnek rajtunk, választókon, a kárunkra, és még az is könnyen elképzelhető, közösen találják ki az ellenünk elkövetendő újabb és újabb kiigazításokat, megszorításokat.
Ez nagyjából így is marad, amíg nem kerül a képbe egy olyan, még be nem sározódott személy, aki képes tömegeket mozgósítani, aki képes ennek a két mutyi pártnak a szavazóbázisát lenullázni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@kkalman: Igaz,ha párton kívüliek vezetnék az országot, akkor jobb lenne...ezen kívül rájuk is rásütnék a fentebb említett neveket, és ugyan ott tartunk amit fentebb írtam.

Jobbik, LMP...lehet ugyanaz mint a fidesz, mszp...de lehet nem, ki kellene próbálni valami jobbat...vagy mást ha úgy tetszik.De inkább jobbat.

A mozgalommal, amiről írtál csak annyi a baj, hogy senki nem szeretne börtönbe kerülni...már pedig, ha valaki ilyen mozgalmat indítana vidéken vagy akár a fővárosban, arra nincs biztosíték, hogy a TEK , ami szinte orbán rendőrsége, nem töri rá az ajtót.Itt az ember keze megvan kötve, a fidesz bebetonozta magát, minden vezetésbe orbán régi cimborái kerülnek akik úgy táncolnak a romokon ahogy a nagyfőnök fütyül.

Jelen esetben az "ellenfél" nem tisztességesen játszik...Mi viszont tisztességes úton próbálunk változtatni, ami nem biztos , hogy sikerül... legalábbis nem hiszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.