Az MSZP szerint véget kell vetni a "matolcsyzmusnak", mert olyan gazdasági spirálba viszi az országot, amelyből egy évtized alatt sem biztos, hogy ki lehet kerülni - jelentette ki Tukacs István vasárnapi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
A kérdés, hogy ki vet ennek véget - meg hogy hogyan?
alfás
volt már ilyen. csak akkor gyurcsányizmusnak hívták.
Hellcat
Megmondta a Qrbán előre, hogy ellehetetlenítik a következő kormányok dolgát úgy 10-15 évre...gondolom magukat is beleszámolták ebbe..
kkalman
Vicces a szónoki emelvény felirata: "Váltópárt 2014."
Ki vált kit?
Hogy nem érzékelik, hogy az eddigi váltórablásból elegük van az embereknek. Remélem ezt a választáson résztvevők nem felejtik majd el 2014-ben.
esdi
@kkalman: Ebben az országban jó ha van százezer gondolkodó ember! Ellenzék ami erőt is fel tud mutatni - az nincs. "Vezér"-e az ellenzéknek, aki szóba jöhetne miniszterelnöknek, nos az sincs. Mindenki mindenkivel acsarog, okosabb szeretne lenni a másiknál, a jelenleg regnálóknak ezt illetően semmi dolguk, nevetnek a markukba. A legegyszerűbb taktikákat sem ismerik, egymást osszák meg, holott volna mit megosztani. No az nem sikerült.
silber13
@esdi: Mennyire igazad van! 100 ezer gondolkodó ember? Ugyan már! Annak a 100.000 embernek a "cogito ergo sum" helyett állandóan a "coito ergo sum" jár a csökött agyában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.