Az egészségügyben létező korrupcióból általában csak a hálapénzt ismerik. Pedig a korrupció jelen van a kis értékű ágy melletti fogyókészlet-beszerzésektől a nagy értékű gépek megvásárlásán át a kórházi ingatlanfejlesztésekig, és összességében minimum vetekszik a zsebbe csúsztatott borítékokban lapuló tízezrek összegével. Közös pont, hogy az orvosarisztokrácia ebben a szegmensben is főszereplő. A hvg.hu korrupcióellenes sorozatának olyan darabja következik, amikor a szerző anonimitását kénytelenek voltunk megőrizni, mert ezeket a praktikákat részleteikben csak a piacot belülről szemlélők ismerik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nem az "orvosbárók" a főszereplők az egészségügyi ellátásban!
Ez kiderülhetett a cikkből is. (Ismét egy félrevezető főcím)
kedwes
Mint tudjuk a korrupciós listán nagyot léptünk előre, de ebben sok és kemény munka van!
Kaporka
Mert máshol nincs korrupció? Mért mindig az orvosokat és nővéreket szidjátok? Minden szarságért ügyeletre mentek és ott szidjátok az eü, dolgozó felmenőjét. De ha baj van akkor jók vagyunk mert ragaszkodtok a tyúkszaros életetekhez

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.