Vádemelést kezdeményezett Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság a fővárosi Bank Centernél március 15-én történtek ügyében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
Szóval a Toroczkai (még mindig) nem "tejelt" a Fidesznek!!
coyote3
Vajon vekker meddig vár még a két pofonnal? Most, hogy a közvéleménykutatások azt mondják, hogy a 3 ellenzéki párt nagyobb szavazóbázissal rendelkezik, mint a Országrontók, nagyon nem is léphet fel vekker ellenük, hisz az egyetlen szóba jöhető szövetségese. Szóval azt hiszem Toroczkai megússza. Pedig elférne pár kiéhezett élezfogytossal egy cellában.
moiszikf
Nem szabad hagyni,a tevőleges és valódi "ellenzéket" szabadon garázdálkodni. Nem elég,hogy felismerik a valódi "mocskot",még "takarítani" is akarnak! Hallatlan!
a Pepita
Teljesen jogos a kis Torkos felháborodása! Hát legutóbb blindre verték, hugyozták szét Budapestet? Neki meg ki szúrták a szemét holmi önkormányzati képviselőséggel? Egy ilyen érdemdús emberkének? Piha! Szép lesz az nagyon, ha majd a Hugyosok megindulnak a Fülkések ellen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.