Az MSZP szerint Orbán Viktor kormánya minden tekintetben feléli a jövőt, hiszen mára az ifjúság is "a kormánypolitika fogságába" került.

Kormos Kata, az MSZP szóvivője vasárnap a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján felmérések adataira hivatkozva azt mondta, az elmúlt húsz évben még soha nem volt ilyen magas a magyarok körében a kivándorlást tervezők aránya, mint most, már minden ötödik magyar tervezi a hosszabb vagy rövidebb ideig tartó külföldi munkavállalást. Minden második 30 év alatti magyar felnőtt tervezi, hogy elhagyja az országot, tehát a fiatalok 50 százaléka elmenne innen - fűzte hozzá.

"Jól látható, hogy a kormánynak nincsenek megoldásai ezekre a problémákra és csak ötletel; őrültebbnél őrültebb ötletekkel állnak elő (...), és kétségbe is vannak esve" - mondta.

Kormos Kata szerint "minden realitást nélkülöz" az is, hogy a fiatal munkavállalók a minimálbérnek csak a 80 százalékát kaphatják kézhez. Hibás elképzelésnek tartja - folytatta -, hogy 16 évre szállították le a tankötelezettség korhatárát. Mind az oktatáspolitikában, mind a család- és népességpolitikában, mind pedig az adópolitikában azonnali, radikális változtatásra van szükség - mondta az ellenzéki párt szóvivője.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
@Hókuszpók: A "padláslesöprés", meg a "könyvégetés" még hátravan, de a "kitelepítések" rövidesen kezdődnek!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
esdi
A jövő egyáltalán nem érdekli őket. Illetve nagyon is, de csak a sajátjuk. Az a szó, hogy közjó - számukra értelmezhetetlen. Méghogy kétségbe vannak esve? Elég, ha itt csak annyian maradnak, akik rájuk dolgoznak! A helyzet teljesen kilátástalan. A rendszerváltás volt az ország sírja.
KöBüKi
@elvira53: Országunknak még mindig van jövője,csak nem ilyen FASZKALAPOK KEZÉBEN.!
esdi
@KöBüKi: Nyilván igazad van, de önként nem fognak távozni. Félelmetes dolgokat vizionálok.
ria677
Valamilyen jövője biztosan van, csak nem mindegy, hogy milyen!!
esdi félelmetes vizionálása bizony lassan valósággá válhat, amit ez a nyomorult kis ország szegény lakói fogják még jobban megszenvedni!
KöBüKi
@esdi: Sajnos ez már több a viziónál.!Mert a birkák is támadnak ha kellőképp megszoritják őket.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.