Victor Ponta román miniszterelnök szerint Orbán Viktornak kötelessége lenne elhatárolódnia Kövér László házelnök Romániával kapcsolatos kijelentéseitől. A magyar kormány továbbra is kegyeleti kérdésként tekint az ügyre - közölte a miniszterelnök sajtófönöke vasárnap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@KöBüKi: Nem, de ahhoz, hogy egy szakértőkből megalakult csoport kormányt alakíthasson programot kell alkosson és nevet kell adnia magának...és kész a párt.
KöBüKi
@Csizmás Kond: A kormányba bekerülő embereknek félre kell tenni a hovatartozásukat,különben megint ott vagyunk ahol a part szakad.!Kizárólag a népért,nemzetért,hazáért szabad munkálkodni,felmondva az egyéni érdekeknek.!
Kádár idejében próbált volna valaki közülük nagyobbacska magántulajdont szerezni!!!
Csizmás Kond
@KöBüKi: A Kádár korban is élt mindenki a jogával és kihasználta amit ki lehetett.
Ez nem kor vagy pártfüggőségtől történik, hanem érdekből. Ma amikor valaki kiáll és ajánlja önmagát, ígérget fűt-fát csakhogy valaki rá szavazzon az már eleve érdekből csinálja.
A népért, a nemzetért a hazáért eddig sem az önjelöltek tettek, hanem azok akiket a nép, a nemzet választott és nem párt alapon.
moiszikf
Ez egy,mindkét kormánynak politikailag hasznos,"szavazatszerző akció". Kövér és Orbán "keménykednek,hátha sikerül a Jobbik felé kacsintgató,csalódott szavazóikat visszacsábítani. A román kormánynak is kapóra jön,lehet villogtatni a "magyar veszély"-t,megnyerve a szélsőséges szavazókat. Szinte biztosra vehető,hogy még egyeztetett is a két fél erről a kis "akcióról",csak az persze nem "téma".
marlin2
A Kádár-korban is az emberek java(!) tisztességes volt!!
A többit meg kötötte a pártfegyelem!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.