Az elmúlt évtizedekben leszoktatták Európát a munkáról, a termelésről - mondta Demján Sándor a Figyelőnek adott interjújában, kiemelve, hogy ő már tízéves korában maltert kevert és kapált a földeken.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moiszikf
"ő már tízéves korában maltert kevert és kapált a földeken." - Én is! Sőt! Mivel nem bírtam el kézben a szalmabálát,apám csinált nekem egy fém kampót és azzal húztam a földön. Lehet,hogy már én is milliárdos vagyok,csak nem vettem észre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipec56
Demjánkám nyalsz ám a fideSSznek. Na de hát 500.000-ért megéri.
sasi1115
Erről a nagy klasszikus jut az eszembe:
"Sanyi! Sanyikám! Legalább egy bicska lenne nálam hogy lenyúzhassam a bőrödet."
sza
Most kellene neki maltert keverni meg kapálni. @csikknorisz:
tulipankert
Magyarország biztos jobban járna. Ő meg nosztalgiázhatna.

De félretéve az óhajokat, mégis kitől, mitől lendült meg egyszer hirtelen? Mert akár hiszi, akár nem, nagyon sok nagyon olvasott ember van. Igaz hazudni nem sokat szoktak, és mások pénzére sem fáj a foguk. Talán ez a baj?
sport50
akkor még ment az építkezés hiszen tudott maltert keverni.most nem hogy gyerek nem tud ,hanem még a kőművesnek sincs hol keverjen!!a földeket meg kiosszák szép lassan a fidesz holdudvarnak és lehet menni nekik robotolni 36000frt-ért közmunkába!!de hátha ebből megszedi magát valaki,mint demján!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.