Az új adóból kevés bevétel származna, viszont óriási adminisztrációval jár, az érintettek köre pedig azt sem tudja, alanya-e az új adónak vagy sem, magyarázta már régóta az ellenzék a katasztrófavédelmi hozzájárulás kapcsán. Most a kormánypártok is magukévá tették az érvelést, és készülnek beszüntetni az új adónemet.

Forrás: nepszava.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Csizmás Kond: vazze, te tudsz olvasni? Ilyesmiről szó sem volt, szerencsétlen! Az egy bűnözői kör visszaélése. Mit katyvaszolsz itt össze-vissza??? Magadnál vagy? Menj be egy ilyen klubba, és ott add elő magad ezzel! Hehehe, megritkul a szőröd, az biztos! De vajon miért tereled félre a dolgokat??? Érdeked fűződik hozzá???
Csizmás Kond
@Pálinkafőző Rézüst: Már eresztesz...inkább gondolkodj...
kedwes
Szerintem a katasztrófavédelmi hozzájárulást, a jelenlegi köztisztviselők részére kell kötelezővé tenni, a mindenkori jövedelmük 50%-ban meghatározva! Talán ez visszafogná őket a baromkodástól, de nem biztos!
Csizmás Kond
@kedwes: Az a legnagyobb katasztrófa amibe belesodortak minket...na azt kéne megfizettetni néhánnyal.
kukac50
@zetor: Szerintem jó ha felét megkapták a károsultak ! Az egész ország adakozott a kispénzűek is ki menyit tudott nélkülözni. A hírek szerint könyörögni kellett Nekik,hogy kapjanak valamit. Nem a Fidesznek és nem a gazdagoknak adakoztunk hanem lakásukat mindenüket elvesztő családoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.