Megvonhatják a nyugdíjkiegészítést azoktól, akik az 1989 előtti kommunista rendszer működtetésében, fenntartásában, kialakításában fontos szerepet töltöttek be. Kevés embert érint, de akit igen, attól sok tízezer forintos is elvehetnek.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Azokkal mi lesz, akik 89 után tették tönkre az országot? Nekik ezért jár jutalom nyugdíj - akár úgy is, hogy egyetlen napot sem dolgozott, csak kárt okozott?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Ha ennyire szar volt az a rendszer, mutathatnának egy kis példát! Adják vissza a diplomáikat!
csikknorisz
Egyik dolognak sincs semmi jelentősége, amiről a cikkben írnak. A nyugdíjak megadóztatásának hatályon kívül helyezése csak egy elkésett formalitás, a százéves komenisták nyugdíja dolog meg még elkésettebb formalitás. Öröm látni, hogy már csak ilyen "fontos" dolgokkal kell foglalkozni honatyáinknak, mert amúgy minden rendben van.
KöBüKi
Az utóbbi húsz évben regnált köcsögöktől kellene elvenni! Az ÉLETÉT,hogy ne árthasson többet.!!!
silber13
És ezt nyávogja a TV-ben Wittner Maris? Pont ő???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.