2013 második felétől lehet dugódíj, ám nem Budapest teljes területén kell fizetni - jelentette be Tarlós István főpolgármester.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bubu1
Te pista tégedet sem az eszedért fognak ellopni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
A barcelonai taxik mintájára kéne átfényeztetni az autókat. Mindössze azt felejtette el taplós elvtárs, hogy külföldön van egy nagy cég--támogatott áron autókat vesz-- és azon ALKALMAZOTTAK dolgoznak. Nálunk a taxisok 80 % a MAGÁNVÁLLALKOZÓ--a saját autójával. Aminek az átfényezését( átfóliázását) zsebből kéne fizetni. kb 250-300 ezer forint. Talpon maradna 1 cég, a FŐTAXI. A "fülesek" szerint előrendelést kötöttek már 1500 autó vételére. Mivel "létrehoznak" 1500 új munkahelyet egy rakás EU-s pénzre tarthatnak igényt. A FŐTAXI egyik résztulajdonosa a VEGYÉPSZER. Igazgató tanács egyik tagja??? Igen ! SIMICSKA LAJOS. A forgatókönyv?? Felveszik a zsozsót---aztán lehet hogy 2 év múlva eladják a céget---mondjuk Kaja Ibrahimnak.
Pálinkafőző Rézüst
A Suzuki cég nem jelentette fel ezt a dudaorrút hitelrontásért??? Ennyire hülyék nem lehetnek, ez magas labda!
darwin
@Pálinkafőző Rézüst: A Suzuki mint cég ,szarik rá.Megvehetné az országot Pistivel együtt kilóra. Bár lehet, hogy fog még a drága a partvonal mellett térdepelni és a kis ferdeszeműek nádpálcával verik a fenekét. :) :)
Pálinkafőző Rézüst
@darwin: Az lehet, de ez mindenképpen hitelrontás, és jó hírnév megsértése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.