A magyar lakosság körében igény lenne, de a hajlandóság kicsi biztosításokat vásárolni. Ennek oka szakemberek szerint részben abban keresendő, hogy nincs fizetőképes kereslet a termékek iránt az egyre...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Dehogyis nincs fizetőképes kereslet. Meg lett mondva, hogy "az egykulcsos adóval több pénz marad az embereknél", és punktum. Hogy nem mindenkinél, az már részletkérdés, az átlag a lényeg a kormányzati kommunikációnak. A többség fizetésének vagy ugyanannyi maradt, vagy csökkent a nominálértéke, a reálérték pedig meredeken zuhan. Csoda-e, ha kevesebb ember tud ilyesmire költeni? Ez szakemberek nélkül is elég nyilvánvaló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@wadnarancs: "Én egyebek közt a politikusi bért minimálbérre kötném a juttatásokat pedig elvenném."

Ezt azért nem várhatod el. A képviselők igenis legyenek megfizetve rendesen,
de a pénzért végezzenek tisztességes munkát az ország, az emberek érdekében!
varrólány
Kezdjük ott hogy nem is lesz öregkorunk. Legalábbis aki még mesze van ettől.
Pipec56
Ami az egészben még a pofátlanság, hogy majd nyugdíjas koromban ha megyek a polgármesteri hivatalba segélyért, majd azt mondják miért nem spóroltam dolgozó éveim alatt. Pfuuujj! Ilyen mocsadék, embertelen minisztereink vannak. Az a baj, hogy ezeknek nincs lelkiismeretük. Mert ha lenne, nem követték volna el vagy ennyi bűn után már felakasztották volna magukat.
adrenalink
@wadnarancs: "politikusi bért minimálbérre kötném" eddig is korruptak voltak, de ezután... Ha eddig a Nokia-doboz mozgott, ezután az intézkedés után bőrönddel járnának "megbeszélésre"...
Csizmás Kond
Felélte megtakarításait...melyeket ,...a frankhitelest ?
csakegycsaj39
Az az érzésem, hogy gondoskodnak róla ne éljük meg az öregkort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.