Az előzetes adatok szerint 2012 első négy hónapjában 29 064 gyermek született, 5,2 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 46 626 volt, ami 1,8 százalékos emelkedést jelent a 2011. január-áprilisi időszakhoz képest. A természetes fogyás 17 562 fő volt, 602-vel kevesebb az egy évvel korábbinál - közölte a KSH.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Most volt népszámlálás, egyre könnyebbem fogunk végezni vele!
X-ray
Pedig a kisebbség nagyon igyekszik, hogy elérjük a 10 milliót...
darwin
@X-ray: Meg fog állni a szaporodásuk,amint elfogy a pénz az országban.Már nem sok kell hozzá. Ha nem pénzelik őket,nem szülnek.Nem hülyék ezek,csak cigányok.
Levendula
@darwin: de bizony hülyék ezek, mert csak arra gondolnak, hogy a családi pótlékból éljenek meg 18 évig, aztán az ő gyerekeik is szaporodnak és azok is családi pótlékból akarnak megélni 18 évig, stb. stb.
esdi
Ebben a legnagyobb dráma, hogy a megszületettek jó része brazil. Már most lehet tudni, hogy ő a privilegizált állampolgár. Bármit megtehet- csak jogai vannak. Az uralkodó osztály. MI meg...majd eltartjuk.
darwin
@Levendula: Piramis játékot játszanak.De már nem sokáig lesz aki eltartsa őket.Három gyerekem közül már csak egy van itthon.A legkisebb még tanul,de már a nyelvvizsgákkal végzett. Ő se marad . Valószínűleg nem lesz magyar unokám.Ők már nem jönnek haza eltartani a cigányokat és a politikusokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.