Magyarország a negyedik legolcsóbb európai uniós ország volt tavaly az EU statisztikai hivatalának honlapján közölt adatok szerint.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@entero: tegnap oo.18 kor.Ez azért nem így van,vagy nem látsz az orrodnál tovább.Szíveskedjél elmenni egy munkaügyi hivatalba hány ezer ember szeretne dolgozni itthon,még sincs lehetősége.Mindig is minimálbért kapott.Abból nem lehet elindulni vállalkozni.Mi egy boltot szerettünk volna elindítani,még alig kezdtük el már is százezreket kellett volna befizetni.nem beszélve az árukészletet is meg kell vásárolni a kisboltoknak.,nincs már bizományba adás mint régen volt. Ellenben a külföldi vállalkozó,adókedvezményekben stb.úszik csak jöjjön Mo.-ra.A nejem elmúlt 55 éves,kiválóra vizsgázott mindenhol ahova iskolákba járt mégsem talál munkát magának,kizárólag ezért akartuk a boltot.A Tb.járulékát is Én fizetem mert másképpen nem kap orvosi ellátást.Míg a cigányoknak-ha nem dolgoztak egy percet sem-alanyi jogon jár az ellátás.Nem számít eltartottnak,holott nélkülem a kormányok hibájából akár éhen is halhatott volna már.A sok öngyilkos akik a kilátástalanság miatt ma már a temetőben vannak sem akartak öngyilkosok lenni,de nem láttak más kiutat. Ma ha nem vagy FIDESZ-es esélyed sincs magad erejéből elindulni. Örülök neki,hogy a rendszerváltás óta rohadt országban ,Te legalább jól érzed magad és jól élsz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@entero: Kérdésem ha nem lett volna külföldi pénzes partnered most is is tartanál?
entero
@szaboria1: Ez egy szokásos rosszindulatú kérdés. A legtöbb vállalkozó általában megpróbálja a vállalkozását hitelből beindítani, ebben semmi szégyellni való nincsen. Vállal kockázatot, de anélkül nincs siker. Amikor a világkiállításon bemutattam az ötleteimet, nem kellett futnom az üzletemberek után, ők jöttek oda hogy szívesen alapítanának velem céget, mert nagy lehetőségek rejlenek abban amit bemutattam, elsősorban a külföldi vállalatoknál, gyáraknál. A tőke és az ész csak akkor találkozik, ha az ész is megvan. Senki nem fektet bele egy bizonytalan vállalkozásba. Nekem már akkor is nagy terveim voltak, és sokkal jobb így mintha hitelből kellett volna felépítenem mindezt. Azóta folyamatosan fejlesztek, a technológiáimnak köszönhetően nincs konkurenciám se, eleve le van védetve, irányítom a termelést, tervezek, megoldok mindent amit csak kell, és az óriási külföldi piacok végett extra nagy a profit, amivel a magyar állam is jól jár, meg az emberek is. A nyugati tőke ma is nagyon fontos volna, mert sok magyar ember lenne akiknek lennének ötletei, csak ugye a pénz nincs meg hozzá, ami nélkül nem megy. A kérdésedre a válaszom mindenesetre az hogy igen, megvalósítottam volna egyedül is, csak lehet hogy nem ilyen magas szinten. Akkor most a szemedben már csak egy apró porszem vagyok? Tudod, nekem a régi rendszerben csak a tudásom volt kiemelkedő, az anyagi szintem meg valamivel átlag feletti. Én nem harácsoltam össze milliókat mint a párttitkár urak. Remélem kielégítő volt a válaszom.
szaboria1
@entero: Nem rossz indulatú volt a kérdésem. A lényeg nálad nem hazai befektetők siettek az elképzelésed megvalósításában. Szerencséd volt. Nekem a sógornőm pl. az elképzelését nem itthon tudta megvalósítani hanem német országba.
kukac50
@entero: Köszönöm a válaszodat de Én már öreg vagyok vállalkozást indítani.
Azért csak egyszerűen megélek. Csinálom a dolgom ahogy tudom,egészség lenne jobb akkor minden oké lenne.
paparazzi
@entero: 200 ember dolgozik alád és csak 300 ezret adózol magad után? Nem lehet hű de magas a kereseted a tehetségedhez meg a felelősséghez mérten. Én ennél valamivel többet fizetek be, de össz-vissz 2 db munkatársam van.
entero
@paparazzi: Én is megtehetném hogy jóval többet keressek, csak annyit kellene tennem hogy minimálbért fizessek. Ezzel ellentétben én megadom az embereknek a 400 ezres átlagot, nekem elég az a két millió meg a nem éppen kis nyereség az év végén, aminek az összegét már nem írnám le inkább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.