Szombattól megújul az MSZP-hez kötődő kapcsolat.hu oldal. Az egy éve működő, közösségépítő portálnak már több mint 10 ezer regisztrált tagja van. A szocialista párt nem aktivistákat akar toborozni: a hosszú távú cél az, hogy az amerikai kampánytrendekből tanulva a kapcsolat.hu a választási kampány egyik legfontosabb eszköze legyen.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
az a különbség, hogy Obamának még volt némi hitele, amikor kampányolni kezdett. Gyurcsány meg tehetne akár ingyen pornót is erre a kapcsolat.hu-ra, az se segítene rajta. persze pénzmosásra biztos jó egy ilyen site.

de az is megérne egy misét, ahogyan Obama forgatókönyv szerint, azonnal eltűnt a Twitterről, amint megnyerte a választást. a "nép" meg felhördült, hogy dehát nem erről volt szó. a kis buták, azt hitték, hogy nem csak a kampány része.
latorkuvasz
naívak ott a népek
egy-két év gyurcsány kéne nekik, mindjárt észhez térnének
Robot
zsolti: zsolti: ez a kapcsolat.hu tényleg szánalom.

Alapító kiadó: dr. Baja Ferenc, a Kapcsolat.hu Stratégiai Tanácsadó Testület elnöke

Ez az ember évek óta a webes és informatikai atyaúristen állami vonalon. Vagyis ő okolható a trágya a penetrációért, a magas netdíjakért, a használhatatlan e-ügyintézésért, azért, hogy nem kaphatnak forrásokat a tehetséges tartalom- és webfejlesztők, stb...

És nemhogy kikúrnák, ahogy látom egyre több részterület fölött diszponál.
belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/18799/1/belfold/Baja_Ferenc_lett_az_MSZP_informacios_tagozatanak_elnoke

Persze nem gondolom, hogy pl. Viktor alatt a netkultúra, a magyar web bármi pozitív módon fejlődhetne. OV egy időben szinte büszke volt arra, hogy nem ért a számítógéphez...
kir
Tényleg, miniszterelnököt nem lehet exportálni? Még jobb: kormányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.