Magyarország nem várhat a saját növekedési programjának elindításával az európai uniós döntésekre, "mert akkor csak a jóisten tudja, mikor indulnak be a mi növekedést elősegítő programjaink" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
@QQCSI: Ez csak abban az esetben lenne probléma, ha bal kézzel nem tudná kitörölni a s...t! Szerencsére erre is vannak emberei, akik a nyelvükkel kisegítik nehéz helyzetéből...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Seggarcú idióta! Nem az Eu miatt nem lesz növekedés, hanem az eszement, kekec viselkedésetek és a folytonos háborúskodásotok miatt. De leginkább a hozzá nem értő gazdaságpolitikátok miatt...Amúgy, ha annyira nem kell nektek az Eu, akkor mi a jó édes anyátokért nyaliztok most ezerrel???
silber13
Igen? Te féleszű parlagi dudva? Ha valamiféle minimális műveltség szorult volna csökött agyadba, tán felismernéd E.A.Poe csodálatos versének refrénjét:
" Quoth the Raven: Nevermore! "
Talán megtanulhatnád, amíg nem késő...
Rézangyal
Hát igen, igaza van. Európa olyan, mint egy kisbaba. Csakis tőlünk függ, pisiltetni kell, büfiztetni, meg tojtatni...ha nem igyekszik, még egy sallert is kap. Ja, meg kokit. Ha sokat hisztizik, egyszerűen ott hagyjuk, oszt lemarad, mint a borravaló...LOL
qxy
Már megint én tudjam? ? Ha meg mást akarsz növeszteni. símogasd!húzogasd és ha már elég nagy , húzd hátra és szard le!
qxy
ja Bal oldal- 1 605 304 001 162 Ft.

jobb oldal,299 629 100 962 Ft.

Az ország eladásából befojt pénz. ez futná a növekedést nem? ? ? ?
Rézangyal
Orbán (ki az?) önerőből még a saját növekedését sem tudta realizálni...akkor mit is akar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.