A nyúlós költésrothadás fertőző betegség miatt legalább augusztus 15-ig, Sopron közigazgatásai területén belül karatén alatt lesznek méhek. A beteg családokat el kell égetni.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tisztesség
Nem csodálkozom a beteg méhcsaládokon, országosan elszaporodtak a hozzá nem értő méhtartók, akik nem gondozzák naponta, nem veszik észre a betegségeket! Méz hamisítást sikeresen folytassák, az ÁNTSZ sem ellenőrzi a családi házaknál eladót méz minőséget!
A kormány miért nem gondolt méhek mellett élő emberekre, hogy a méheket még mindig a 15/1969. ( XI.6. ) MÉM. R.2 §.2. pontja alapján tartják az országban, lakot területen és külterületen is, miért nem vonatkozik az állattartási törvény módosítás a méhek tartására?
A szomszédom társasházzal szemben 40-re tartja a méheket, lakot területen belül napi-gongozás nélkül, persze virágot meg nem találnak eleget! Hány embernek kell a méhek chipesétől orvoshoz fordulni az országban és a szomszédi konfliktusok csökkenjenek, hogy a kormányok szigorítsák a méhek tartása törvényét!
Hivatalok tehetetlenek,a törvény méhek tartóját védi nem az embereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.