A fiatal szavazók körében a Jobbikkal, az idősebbeknél pedig az MSZP-vel kell küzdenie a Fidesznek a voksokért a közvélemény-kutatási adatok szerint. A szavazókért folytatott verseny egyik eleme lehet az Orbán Viktor által hétfőn bejelentett munkahelyvédelmi akcióterv, amely járulékkedvezményekkel növelné a foglalkoztatottságot a 25 év alattiak, az 55 év felettiek, illetve a szakképzetlenek és a munkanélküliek körében. Az adatok szerint ezekben a csoportokban az átlagosnál is többet veszített népszerűségéből a Fidesz az elmúlt két évben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem kell küzdeniük! Ennyi hazudozás után aki hisz még nekik, az megérdemli őket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@KöBüKi: Magyar Baseball Párt?! Húzzunk bele! :-)
kerék
Ugyan azt csinálják mint eddig...hitegetnek mindenféle jóval aztán amint megválasztják őket megint szarnak az emberre és kizsebelik..
KöBüKi
@lópicigáspár: Én komolyan gondoltam!!!
lópicigáspár
@KöBüKi: Elhiszem. Sajnos nem látok alternatívát. Talán az megoldás lehetne, hogy eltiltani az összes eddigi "politikust" a közügyek gyakorlásától és teljesen új arcokkal megpróbálni rendbe tenni az elmúlt 67 év kártevését.
KöBüKi
@lópicigáspár: Csak igy lehetne.!!!
Hellcat
@lópicigáspár: Aki volt kormányon és elbaszta azt azonnal eltiltanám...főleg az ilyeneket akik egyértelműen csak a zsebüket tömik. A fizetésükkel kéne variálni, hogy kevés legyen és akkor sokan visszamennének a versenyszférába és olyan maradna ott aki talán akar is tenni valamit...de amíg maguknak szavazzák meg addig ez egy rohadt nagy ördögi kör.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.