A munkáltatók a várható infláció mértékével megegyező, vagyis 4,2 százalékos minimálbér-emelést tartanak elfogadhatónak. Ennek alapján 97 ezer forint lehet a minimálbér és 112-113 ezer forint a garantált bérminimum....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@entero: 22:33 Igazad van Józsi bácsi nyilván nem tanult (eleget) bár ott is lehetnek muszájból vagyis olyanok akik más munkát nem kapnak.
Ha a politikusok nem "dolgoznak " 1 hónapig észre sem vesszük. De ha a szemét elszállítók nem végzik a munkát el , akkor bizony a szemét ellep mindenkit.
Ha fontossági okokat nézünk akkor ez is szempont lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@varrólány: Igazad van, de ne a politikusokkal példálózz ezen esetben. Nem elsősorban rájuk gondoltam.
entero
@kedwes: Látom lételemed a kötekedés velem. Visszafizettem én már az elmúlt több mint 20 évben kamatostul, nyugodt lehetsz.
kedwes
@entero: Nem, nem!
Nem a kötekedés beszél belőlem csak az értetlenség, ami belőled árad.
Minél tovább válaszolgatsz, annál lejjebb írod magad. Itt érvényesül a mondás:
Hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
A tandíjadat soha nem tudod vissza fizetni, pláne nem adóban! Ha ismernéd Pártunkéskormányunk által kiadott számokat nem vélekednél így.
Pl. Ma Magyarországon kb. 3,5 millió ember adózik. Ebből a te általad képviseltek, akik a termelésből adóznak ELSŐ szint 1,5 millió. 2 millióan vannak a MÁSODIK szinten, akik az ELSŐ szint adójából vannak eltartva, azaz KÖZ tisztviselők, alkalmazottak, munkások. Azaz minden ELSŐ szintű adózó fő, KETTŐ MÁSODIK szintű adózót tart el!
Akkor lenne az arány megfelelő, 5,5 millióan dolgoznánk, amiből a MÁSODIK szintre csak 1,5 millió fő jutna! Ha ezt elérnénk – álmodozni jó – talán elmondhatnád te is, hogy visszafizetted a tandíjadat!
Remélem érted?
kukac50
@szaboria1: Matekból megbukott,azért nem tud számolni.
entero
@kedwes: Akkor áruld már el légy szíves ha már ennyire profin ki tudtad ezt számolni hogy mennyi adóval járultál eddig hozzá az államkasszához? Mennyi munkahelyet hoztál létre, hány ember megélhetését biztosítod? Ha ebben is úgy érzed jobb vagy nálam, akkor egy személyes beszélgetésben is benne vagyok.
kedwes
@entero: Nos, kezdjük sorban!
Nem tartom jobbnak magam senkinél, csak figyelek! Az ellentmondásokat is, illetve a sorok között eldugott mondatokat is!
Én, világ életemben a bérből-fizetésből élők táborát gyarapítottam. Igaz tíz éven át kellett, magánvállalkozónak is lennem, hogy fizetést kapjak. Ez alatt, mint minden rendes munkavállaló befizettem (levonták) a rám mért adót. Egyben megadatott, hogy nagyobb csapatot is irányíthattam, a legtöbb huszonöt fő volt.
Nem tudom, csak sejtem milyen korosztályhoz tartozhatsz. Mint leírtad huszonhárom éve vagy a munkáltatói oldalon, tehát durván a rendszerváltás óta. Gratulálok!
Nekem a rendszerváltás elvette mindazt, amit addig megteremtettem, mert nem voltam jó helyen jó időben, mint azok, akik akkor indulhattak el.
Akiknek – nem sokan – megadatott a jó időben jó helyen jó információkkal és megfelelő mennyiségű pénzzel, azok talán ma is jól elvannak, nem úgy mint a nagy többség, akik szívnak ma is!
Nem állok ki veled egy személyes beszélgetésre – vedd akár bátortalanságnak – mert nem akarom, hogy megfertőzzön az a sötétség, elvakultság, ami a te általad képviselteket fémjelzi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.