Tavaly 9 milliárd forintos veszteséggel zárt a TV2, most mégis milliárdokat szán fejlesztésre a tulajdonos. Új adót indítanak, és Hal a tortán új részei mellé jöhet akár a Big Brother is. Július 9-én lejárt a TV2 földfelszíni sugárzási engedélye. Sajtóértesülések szerint a csatorna mégsem helyezi át a székhelyét más uniós országba, mint például a Viasat3, hanem a szerződés meghosszabbításáról állapodott meg az NMHH-val. Miért éri meg Magyarországon bejegyezni egy tévécsatornát most, hogy az analóg földfelszíni sugárzást egyre kevesebben fogják?

Forrás: index.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@Feraj49: A főzős műsorban voltak jó hetek szerintem. Nekem tetszett.
Pipec56
Nem azt a nevet kellene adni neki, hogy "Super Sar TV2"
Crazy Globe
Mivel a televíziót, a mozit, a sajtót, az újságírást úgy tekintem, mint a tömegek elzüllesztésének és elhülyítésének hatalmas eszközeit, ezért imádom arisztokratikusan használni őket.
csikknorisz
Úgyis rég voltak már celebes műsorok, hiánypótló lenne. Szerencsére lesz éneklős tehetségkutató celebtenyésztés is, olyan is ritkán van, évente alig 2-3.
Rézangyal
@Pálinkafőző Rézüst: Most mit izélsz? :))) Mivel én tudok főzni, jókat derültem a szereplők konyhabéli bénázásain. Nem a celeb szereplők érdekeltek, hanem az, hogy némelyik milyen elképesztően idétlen. NNNNa. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.