A pszichológus, a fiatal, csinos lány és a rendőr - ezek voltak a hívószavak, ami miatt Bándy Kata neve lett a legkeresettebb az interneten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

onizuka
A lúzereket akik a holttesttől 200 méterre is csak lájkolgattak.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Nem-nem csak a netes társadalmat, a cigányok iránti gyűlöletet is megerősítette!.Pusztuljon a férgese és aki ki merte jelenti ,hogy nálunk nincs cigány bűnözés.Nincs ám a Qva anyját !
onizuka
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Tegnap megyek az utcán, alig lehet elférni bronzgyerek mellett aki beijesztőset játszik, fennhangon köcsögözik, visszafelé egy jóasszony ordít ahogy a torkán kifér, három purgyé, élettárs, mónikasó 3d, lájkolták egymást, azt már nem vártam meg hogy valamelyik megbökje a másikat. Vannak súrlódások, még nehezítik is a helyzetet, félve néznek arra aki kicsit barnább, attól az támadóan néz vissza, kész a baj.
gergely
@onizuka: Erre írtam máshol,hogy nem a fészbúkon,hanem a határban meg a városban kellett volna keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.