A május sem hozta el az építőipar számára a régóta várt felvirágzást. Az immár szűnni nem akaró zuhanás tovább folytatódott: a termelés 15,2 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. Ezzel szoros összefüggésben az első fél évben 2366 felszámolási eljárás indult építőipari cégekkel szemben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Khm. Szemfurcsa nem aszonta, hogy a mérnökök nagy szükség van? Akkor most ki hazudik, kinek és miért?
darwin
@Rézangyal: Ebben az országban már semmilyen foglalkozásra nincs szükség,csak politikusra.De arra nagyon.Sőt,kétszer ennyi kellene,mert ha minden oszlopra csak egyet akasztunk,kidől az oszlop.Ezért mind a két oldalra kell egy-egy.
ZOZO
Minél előbb meg kell állapodni az IMF - el most már, különben tényleg komoly bajok lehetnek.
töky
Viktor !

Képezzétek át őket terrorelhárítóknak. Azokra nagyobb szükséged lehet a jövőben.
sport50
lassan mindenki elmegy,aztán ki fogja kitermelni a sok politikus,fizetését??
batukán
Az a baj, hogy nem velük csesznek ki, nekik már meg van a pénzük, pihen valamelyik bankban és csak a kamatából megélhetne több család évente...
Mégis igazuk van azoknak, akik szeretnének normális körülmények között élni és ha már dolgoznak, azért megfelelő bért kapni. Nem hazafiatlanság ez hanem racionális gondolkodás és gondoskodás a jövőről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.