Gyanúsítottként kihallgatta és őrizetbe vette Csatáry Lászlót a Budapesti Nyomozó Ügyészség. A férfit emberek törvénytelen kínzásával megvalósított háborús bűntettel gyanúsítják.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@zsolti: Az egyenlő elbírálásról beszélek. Tőlem fel is akaszthatják, de akkor a törvény vas szigora rájuk is legyen érvényes! Többen kerülnének börtönbe izraelben, mint szabadlábon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@zetor: De minek, hogy egy 97 embert meghurcolhatnak izraeli zsidók Magyarországon ez a vicc kategória, állítólagos 73 évvel ezelőtti dolgokért és azonnal. Bűn gyártó központ, nem a béke á dehogy a zsidó szarkeverés 70 éves sérelmeikért. Hadifoglyok meg le voltak "szarva" annak idején.
kissnagy
@orogordog: amivel azonosulni tudok az évüljön el, amivel nem, az ne évüljön el!
Ez annyira egyszerű! Ez ennyire egyszerű?
Azért fel lehetne használni az ügyet példa gyanánt az ír igazságszolgáltatásnál! Végre valami sikerülhetne Navracsicsnak !
08:00-ra ugye csak irónia?! Vagy az összehasonlításhoz szükséges történelem ismeret lemaradt?:)))
orogordog
@kissnagy: "Ők sem különbek a náciknál semmivel sem!" Komolyan is gondolom és a tények is ezt bizonyítják. "Izrael nem fér a bőrébe"...
kissnagy
@orogordog: Jaj! Ne már! Milyen tényekre gondolsz? Ha visszakapnánk területeket, akkor mi sem mondanánk, hogy nem kell!!! Többet is megtennél érte, mint amit most gondolsz magadról...(mindenki)
Hogy nincs önálló Izrael mellett önálló Palesztína , és marakodnak egymással szemétnél szemetebb módszerekkel (Deákné vászna), az 1947 óta az ENSZ sara! Meg a nagyhatalmaké!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.