Nem hisz a rendőrség a pécsi gyilkosnak, aki azt állította, hogy egyedül ölte meg Bándy Katát. A Magyar Nemzet szerint csütörtökön hazugságvizsgálat vár a gyanúsítottra, mivel több mint valószínű, hogy valaki segítette a bűncselekmény elkövetésében. A férfi anyja a Népszabadságnak azt mondta, hogy fia mindig bandában bűnözött, és meg is nevezett egy lehetséges bűntársat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Át kéne váltani ujjszorítóra ,meg korbácsra.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Nem hazugságvizsgálóra kellene kötni,hanem villamosszékbe!!!
qxy
Nem tudom. Néztem a tévében . Ha egyedűl van ez a faszi és zaklatja meg minden. A lakásától nem mesze volt az eset. és pont az ellenkező irányba menekült? ez kicsit fura? nem? Nehogy kiderüljön hogy kik voltak még ott.Nem lennék meg lepve ha egy két illetékes apuka mozgó ködökű kisgyereke volt még ott vagy csak ők.
piszkos 12
Sajnálom Kata emlék oldalán a Facebook is vannak olyan fazonok akik humort csinálnak az emlék oldalból. Szégyen emberekre nézve,hogy tudnak viselkedni. Sok hülyeséget beszélnek. Sajnálni és emlékezni kéne. Lehetséges ,hogy nem egyedül követe el ezért nem is nyilatkozik a rendőrség lehet a nyomok a nyakon nem egyeznek ???
szaboria1
A legrosszabb az amikor az újságok is csak találgatnak vagy pl. a tv-nek nyilatkoznak. A rendőrség hétfőre ígéri a tájékoztatást. Tehát addig várni kell és nem fel ülni a pletykáknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.