Bándy Kata megerőszakolása és meggyilkolása miatt újra előtérbe került a halálbüntetés kérdése. Az emberek egy része úgy érzi, hogy bizonyos bűncselekmények elkövetőit semmi sem tartja vissza attól, hogy a tettüket végrehajtsák, különösen azokat nem, akik szinte a börtönbe járnak haza. Számukra az, hogy visszakerülnek a rács mögé nem jelenti valaminek a végét, nem jelent életreszóló büntetést. A legnagyobb közösségi oldalon naponta többször szembesül a felhasználó azokkal a felhívásokkal, melyek a halálbüntetés visszaállítására ösztönöznék az illetékeseket.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Akkor legyen tényleges életfogytiglan, és dolgozzanak sóbányában, vagy valameilyen lepra helyen, és termeljék meg az eltartási költségeiket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Angelika
@kissnagy: Bocsi, részemről a paranoia, igazad van.
kissnagy
@Angelika: Semmi gond! Azért vagyunk itt, hogy "megbeszéljük"!:DD
Crazy Globe
Ha megnézzük Szingapúr mintáját, akkor láthatjuk, hogy a bűnözéssel szembeni kemény és határozott fellépés, a kábítószer-kereskedőkkel szemben a halálbüntetés következetes alkalmazása gyakorlatilag felszámolta a maffiabűnözést.
Az életfogytig tartó büntetés nem más, mint egy időben elhúzódó kivégzés, csak korántsem olyan humánus.
patrióta01
@kissnagy: Isten őrizzen!!! azért kíváncsi lennék, hogy ha a Te házadba törnek be,( bőrszíntől függetlenül) és péppé vernek, a nejedet a szemed láttára erőszakolják meg, vagy meg is ölik, vagy esetleg a gyerekedet bántják, Te mit tennél? Ha tehetnéd megölnéd azonnal, vagy azt mondanád, hogy majd valamelyik liberális bíró elítéli, és kap 25-30 évet!
Nem hiszem, hogy nem látnád szívesen 1 kötélen lógva!
Ameddig nem lesz vasszigor ebben az országban, az ilyen esetek mindennaposak lesznek!
www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/brutalis-rablas-a-ferfit-osszevertek-a-not-megeroszakoltak-452853#ArticleCommentsContainer
darwin
@moiszikf: Nem tudom,hogy a halálbüntetés ellen,vagy mellett szólsz.Mert a ne ölj,általában a pórnép egyszerű fiára ,fiának szólt.Egyházi inkvizíció bizony ölt.Királyi hóhérok,bizony öltek.A halálbüntetés is gyilkosság.Valakinek fel kell vállalni,hogy helyettem,aki helyeslem a halálbüntetést,megölje a gyilkost.Őt ki menti fel a halálos bűn alól.Ki dönti el,hogy ki ölhet meg,kit.Költői kérdések,mert sem te, sem én ,sem más nem tud helyesen válaszolni,amire nincs egy :de...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.