Szintetikus marihuána befolyása alatt fojthatta meg P. László Bándy Katát - írja a Blikk. A férfi alkohol mellé fogyasztott a kábítószerből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
Ki mondta hogy rendőri kiképzést kapott? Szerintem nem kapott. Pszichológus volt szegény, a rendőrök lelkét ápolta.
senkifia68
Tudja valaki pontosan, hogy mikor (hány órakor) ált be a halál?
Ami nekem feltűnt a sajtótájékoztatón, hogy akár milyen konkrét adatra próbáltak rákérdezni az újságírók, az volt a válasz, hogy a jegyzőkönyvek szerint, de a szakértői vizsgálatok anyaga még nem áll rendelkezésre!
Akkor mi alapján készülnek a jegyzőkönyvek? Mert egy dolog a helyszíni jegyzőkönyv, de itt nem csak arról volt szó, hanem a súlyos testi sértés nyomairól, a nemi erőszak nyomairól, arról nem is beszélve, hogy a DNS vizsgálat sokkal komplexebb feladat és annak a jegyzőkönyve már rendelkezésre áll, az orvosszakértői boncolási még nem?
Nagyon nem kerek ez így!
Paddington
A rendőrség a magányos,bedrogozott elkövető teóriáját azért erőlteti,mivel ezzel próbálják kissebbiteni a már nagyon is erős romaellenes közhangulatot.Az igazság kimondása/többen,erőszakkal kényszeritették autóba s azzal vitték el/tovább növelné a romaellenes gyülölködést a növelné a Jobbik szavazói számát.Ezt pedig a kormány semmiféleképp nem akarja,ezért kell a rendőrségnek,mellébeszélni,ködösiteni.Ezzel
viszont volt munkatársuk emlékét is megsértik,hiszen a rendőrségi közlés szerint önként ment el későbbi gyilkosával "beszélgetni".Ez nyilvánvalóan nem igaz,Bándy Kata nagyvalószinüség szerint ugy járt,mint a Pesti éjszakában eltünt,majd később a Dunába fojtott francia diáklány Ophelie.Mindkettőjük a prostituciót szervező maffia áldozatai,miután nem lehetett őket külföldre eladni,szabadon engedésük kockázatot rejtett,igy meg kellett halniuk.Remélem az igazság egyszer majd kiderül,ettől még messze vagyunk.
Zsoel
Jó. Akkor ezt tekintsék súlyosbító körülménynek.
qxy
Szerintem ezzel aztán tényleg nem kellene foglalkozni. Meg tette? Meg! Jó hogy nem az is számít hogy épp csikart a hasa. Ja, Értem Mindenki vizsgál valamit és pénzt kap érte. .
senkifia68
És kevésbé szintetikus, de kifejezetten esztétikus irodai eszközök célzott és rendeltetésszerű használatának hatására pedig vallott!
De nem baj, mert majd őt is rehabilitálja az utókor, mint Mindszenti bíborost meg a többieket!(roma klasszikustól idézet)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.