Vizsgálódik a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a kormány által életre hívott dinnyekartellel kapcsolatban. A GVH meglehetősen óvatosan fogalmaz, azt írják: "a magyar dinnye fogyasztói árával kapcsolatban feltehetően egyeztetésre került sor". Az említett egyeztetést a Magyar Dinnyeszövetség (MDSZ) és Vidékfejlesztési Minisztérium kezdeményezte.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
Hát nem veszitek észre. Ez a dinnye adó.://
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
De a hipnózis? ? ( szégyenlem is egy kicsit. ) egyszer a hús boltban- sok köröm volt és akciót csináltam A mai napon a köröm fél áron ! nagy tábla kint a bolt elött , mindenki vitte . De! tévedésből, nem a köröm árát vittem le hanem az első csülöknek és így 120 % os áron adtam a körmöt. de kint a tábla, ! és mind el vitték délig.
onizuka
"69 forintért is megvehetnénk kilóját? Hogy lett ebből 99, majd 88?"

88 az Heil Hitler! A CBA az pedig...
dodo571031
Tavaly sem volt sokkal olcsóbb aszezon végén mint most a szezon elelyén mit akarunk szerintem nem drága csak a gazdák ne sírnának álandoan, mert azt is olvastam,hogy mint mennyiségileg és minőségileg is kiválló az idei termés és több ezer tonna kerül exportra.
dg
Bármennyire is szeretem a dinnyét, nem veszek. Nálunk szlovákban 69 cent egy kiló, mocskosul drága és mocskosul át vagyunk b@szva. És valóban, már elviselhetetlen a sírás-rívás, ami termelői oldalról megy.
Abba lehet hagyni kérem szépen, nem kell várni mindig, hogy a sült galamb a szájba repüljön. Érdekes, nagyapáink kézzel aratták a búzát, csépelték, lóval-ökörrel-gyalog szántottak és mégsem sírtak annyit. Pedig nem is kaptak mérhetetlen támogatásokat, mint a mai gazdák. A mai földművesek közben semmit nem tudnak felmutatni, csak az évről-évre rosszabb termést. A régiek nem várták, hogy végre elverje a jég, mert akkor a biztosító fizet.
Áhh, éhen fog halni az emberiség, miközben a technológiai tudása soha nem látott szinten van.
darwin
@dodo571031: Jól mondod.Az idei termés jó is,és sok is.A mi környékünkön 80-100 ft.Ha a 400 forintos sárgabarackot,vagy a 450-es őszibarackot nézzük,még olcsó is.Nem kell nyafogni mindig.Van ettől nagyobb baj is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.